Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudiasss1

Czy Wasi faceci chodzą na imprezy bez Was?

Polecane posty

Gość klaudiasss1

Hej i nie chodzi mi o typowe męskie wypady, czy też babskie, ale sprawa wygląda tak że z moim ex na jakies imprezy w mieszanym gronie zawsze chodzilismy razem, czy to do moich znajomych , czy jego zawsze pytalismy czy można z osobą towarzyszącą i to wydawało mi się normalne. Z moim obecnym chlopakiem, jestesmy prawie 2 lata, a niedawno zamieszkalismy razem i dziwnie się czuje, ostatnio poszedł na grilla nie pytając czy przeszłabym się razem z nim, w tą sobotę wychodzi na impreze urodzinową kolegi (też będzie mieszkane towarzystwo) i mimo ze mielismy weekend spędzić wspólnie to on tak o oświadczył że idzie na impreze wróci nad ranem. Nie chodzi mi o zazdrość bo mu ufam, ale wg mnie zachowuje się słabo nie interesując się tym ze w sobotni wieczór będe siedziec sama z naszym psem, bo on wychodzi z załozenia ze skoro jego kolega mnie nie zna i nie powiedział przyjdz z dziewczyną to nie ma problemu. ehh dodam że do moich znajomych zawsze pytam czy moge z nim przyjść nawet jak nie zapraszają wprost. co o tym sądzicie? przesadzam czy mam rację?

Gość gość
nie

Gość klaudiasss1
jeszcze dodając, nie mam pretensji gdyby np szedł sam, bo ja bym nie mogła, tylko mi przykro że nawet nie mam co robić w weekend, wiadomo wszystkie moje psiapsy mają swoich facetów i jakieś już plany z nimi.

Gość gość
Albo się Ciebie wstydzi albo podrywa jakieś inne laski. Proste.

Gość klaudiasss1
też się go podczas kłótni zapytałam, ale zawsze się znajdzie jakies wyjaśnienie, że przecież ostatnio miałam dużo nauki na uczelnie to i tak bym pewnie nie poszla na grilla, wiec nie proponował, terez stwierdził ze no przecież jak mi powiedzial ze idzie w sobotę to powiedziałam 'idź' , ale nie mogę uwierzyć że serio jest taki niedomyślny i nie widzi ironii, teraz powiedział ze nie no skoro mam problem to zostanie ze mną w domu, ale wiecie ja nie oczekuje łaski tylko normlanego zachowania.

Gość gość
On zaczął Cie olewac ,może ma inna na oku w tym mieszanym towarzystwie i chce poflirtowac. Przestan ślepo ufać facetowi! Im.nigdy Nie można ufać w 100%! Gdyby był taki zakochany w Tobie i wypatrzony w Ciebie to chciałby z Toba chodzić na imprezy. A on sie wykreca, chociaz wie ze masz czas isc z nim... Możliwe właśnie ze chodzi o inna laske, lepiej sprawdź mu telefon ukradkiem, poczytaj smsy, rozmowy na FB, możesz ciekawych rzeczy się dowiedzieć...nie pytaj wprost bo i tak prawdy Ci nie powie

Gość gość
to mu k***a powiedz a nie facet ewidentnie leci w tany ostro tam

Gość gość
Przecież na imprezach najlepiej się bawi we dwoje. Co innego spotkania ze znajomymi, ale imprezy samemu - nie bardzo.

Gość gość
Mój tak chodził, aż wychodził.....

Gość gość
Autorko! Albo jestes głupia albo naiwna :/ mieszkacie razem, jesteście ze soba 2 lata a on ma Cię głęboko w doopie. Rozumiem męskie lub babskie wyjścia, ale nie tego typu zachowania. Ufasz mu?? Serio?? Moze ma kogoś w tym mieszanym bardzo towarzystwie- zainteresuj się i przestań ślepo ufać.

Gość gość
A dlaczego facet mialby czasem nie wyjsc sam? Ty nie masz potrzeby wyjscia bez niego czasem? Nie jestescie bliznietami syjamskimi.

„ale nie mogę uwierzyć że serio jest taki niedomyślny” x Może najwyższa pora przyjąć to do wiadomości. Gierki typu „domyśl się” są dobre dla szczeniaków, normalny facet słysząc „tak” albo „nie” rozumie dokładnie to, a nie „po moim trupie” lub „już mnie nie kochasz?”. Na początek popracuj nad komunikacją.

Gość gość
Trzeba było powiedzieć „ze mną tak, sam nie” ;)

Gość gość
Widać że bardzo mu na tobie zależy ;) skoro on już tak robi po 2 latach związku to po ślubie zostaniesz sama z dzieckiem na rękach bo pan i władca który nie szanuje twojego zdania musi się zabawić , uwierz moją koleżanka wypycha swojego chłopaka na siłę na imprezę a on bez niej NIE CHCE

Gość gość
Mój nie chodził beze mnie jak mnie niby kochał , jak mu przestało zależeć zaczął chodzić sam aż w końcu mnie zostawił , czort wie czy dla innej , w każdym razie powodzenia mu życzę że swoim nierobstwem i wyglądem szympansa

Gość gość
Dlaczego byłaś z nierobem i szympansem? Nikt się nie zmienia z księcia w malpe.

Gość gość
Uwierz że nierobstwo można kryć jakiś czas a w ciągu związku ze mną przybrał 40 kilo