Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co jest dla was ważne przy wyborze partnera?

Polecane posty

Gość gość

Czy liczy się dla was : Wygląd Dobre zarobki Zaradnosc Posiadanie własnego mieszkania Udany seks Pozycja społeczna i stanowisko? Co ma największe znaczenie? Zakładając że nie wiąże ie się z kimś mając naście lat tylko np 30?

Gość ufocoming
Napiszą że wszystko i dodadzą jeszcze od siebie zołzy kochane.

Gość gość
Musi być łysy i męski jak feministka.

Gość gość
Dobrze gdyby wiedział jakiej jest płci.

Gość gość
Jeszcze do niedawna liczyła się tylko milosc, ale teraz patrze na to coraz bardziej rozsadkowo zeby najlepiej duzo zarabial

Gość gość
Poukladane w glowie, dobre serce, inteligencja, mądrość , pracowitosc , zaradność, zgrabnosc i seksowny wygląd.

Gość gość
Czytam to i jakoś tak smutno, ja zawsze miałam tylko jedno marzenie, żeby mój facet nie widział innych kobiet poza mną, żeby uważał mnie za tak wyjątkową i niepowtarzalną i tak właśnie traktował. O pieniądzach, mieszkaniu, prestiżu, stanowisku ja głupia nawet nie myślałam.

Gość gość
Plus poczucie humoru, empatia, dystans do siebie.

Gość gość
Wygląd jest kluczowy przy wyborze partnera

Gość gość
gość dziś Szacunek , zaimponowałaś mi. Większość myśli o wszystkim tylko nie o tym.Byłem na portalach randkowych i mają tam takie wymagania, że żadnego niespełniam.

Gość gość
Wiadomo, że wygląd

Gość gość
Zwracam się do was kobiety!! Nie popelnijcue takiego błędu jak wasze babki, ciotki i matki. Gońcie to barachło w trzy wiatry.

Gość gość
Wygląd, dobre zarobki, posiadanie własnego mieszkania, udany seks, pozycja społeczna i stanowisko

Gość gość
dobry charakter, osobowość, to coś i już

Gość gośćkobieta30 latplus
Czy liczy się dla was : Wygląd - troche Dobre zarobki - nie Zaradnosc - nie Posiadanie własnego mieszkania - nie Udany seks - nie Pozycja społeczna i stanowisko? - nie

Gość ufocoming
gość dziś a jak Ja jestem w połowie dobry i w połowie zły to co? Mam niemieć dziewczyny? Też mam osobowość wyniesioną z wyższych kręgów rodzinnych.

Gość gość
Co jest dla was ważne przy wyborze partnera? charakter

Gość gość
19:55 Tak jest tylko na początku związku, jesteśmy jedyne,piękne itd, po paru latach wszystko mija i powszednieje dlatego ważne żeby facet przede wszystkim był zaradny i nadawał się na dobrego ojca.

Gość kobieta34lata
najwazniejsze - milosc, wiernosc, szacunek, przyjazn, zaufanie, dojrzalosc

Gość dlugowlosa na szpilkach
To ja na swoim przykladzie: 1.wyglad -chemia musi byc (nigdy nie interesowali mnie starcy/ksieza czy inne zboki ) 2.Szacunek dzialajacy w obie strony 3.Szczerosc 4. kase zarabiamy wspolnie

Gość ufocoming
kobieta34lata dziś to ja mam to chyba, oprócz dojrzałości. Nie zamierzam być jak stary dziad.

Gość kobieta34lata
wazne - dogadywanie sie, wspolne zainteresowania, relacje rodzinne, tolerancja, wyglad, poglady zyciowe, temperament, styl zycia

Gość Po 30stce
Wyglad-liczy sie, musi wzbudzac ochote na wiecej niz tylko kolacje przy swiecach Dobre zarobki i zaradnosc ida w parze poniekad wiec to tez sie liczy, ale zarobki nie stanowia o sukcesie zwiazku. Zaradnosc jednak sie dla mnie liczy. Imponuje mi jak facet dobrze kombinuje, w pozytywny sposob ma sie rozumiec. Mieszkanie- niekoniecznie wlasne ale byleby z mama nie mieszkal, wtedy odpada. Udany seks - liczy sie, tam gdzie jest prawdziwa milosc seks jest tez udany. Pozycja spoleczna, stanowisko-bez znaczenia. Moze nawet lepiej by nie byl specjalnie znana osoba, to moze przeszkadzac. Co jest najwazniejsze? By kochac i akceptowac druga strone za to jaka jest i nie probowac nic zmieniac. Jesli ma sie chec cos zmieniac - to nie jest to wlasciwa osoba.

Gość kobieta34lata
ufocoming dziś - ale co ma dojrzalosc do starosci?

Gość gość
19.55 może być wypatrzony tylko w Ciebie jeśli będzie zakochany ale wiecznie to trwało nie będzie, po kilku latach uczucia się wypalaja, przychodzi rutyna i facet się rozgląda na boki, tym bardziej jeśli jest przystojny, bedzie nęcony przez swoje atrakcyjne kolezanki, kobiety będą zwracały uwage na niego i prędzej czy później zdradzi. Okazja czyni złodzieja...nie zdradzają raczej tylko Ci którzy nie maja okazji do tego. Wiec nie łudzmy się...

Gość Po 30stce
20.28 - wlasnie, mylisz pojecia. Dojrzaly nie znaczy stary. A tak wogole, starsi maja wiecej zycia w sobie niz mlodsze pokolenie.

Gość ufocoming
kobieta34lata dziś a co to dojrzałość według pań ? Zresztą to mało istotne. Nie będę się zmieniał dla żadnej kobiety. Co to to na pewno nie.

Gość gość
Musi lekko dominować nade mną.

Gość ufocoming
Ogólnie sporo wymagacie, trochę jak poszukiwanie ideału i ok ja to rozumiem, jednak to mało prawdopodobne znaleźć taką osobę. Wymagania swoje a w życiu swoje, na początku super a potem bywa różnie i czar pryska. Dalej szukajcie, może chociaż na chwilę znajdziecie ten swój ideał.

Gość dlugowlosa na szpilkach
Ja znalazlam ,ktore to zbyt duze wymagania?