Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulina 89

Biotiss z Bioxon

Polecane posty

Gość Paulina 89

Ktoraś może stosowała ten suplement diety i może napisać jakieś ogólne wrażenia? Zauważyliście poprawę we wzroście nowych włosów i mniejszą jej wypadalność ? Lub możecie zaproponować inną suplementację? Tylko nie skrzyp polny i krzem. Bo to jest tylko i wyłącznie dobre jak ma się już piękne włosy i tylko pomagają w ich dalszym pieknym utrzymaniu. A ja jestem po długim zmaganiu się z chorobą, po dwoch narkozach w krotkim od siebie odstępie czasowym i niestety miało to wpływ na moje gęste kiedyś włosy. Po szpitalu dostałam od mamy w prezencie ten lek, ale nie mogę znaleść opini od użytkowniczek. Same opisy farmaceutyczne.

Gość gość
To jest to samo co reklamowany Biotebal tyljo o połowę tańszy. Używałam i włosy mniej wypadały i miałam wrażenie że się zagęściły.Efekt bardzo szybki był widoczny na rzęsach, dużo gęściejsze. Trzeba wybrać 3 opakowania i zrobić przerwę. Właśnie kończę pierwsze opakowanie i muszę poszukać w aptekach dwóch kolejnych bo nie wszędzie można go kupić. Po co przepłacać za Biotebal jak to jest to samo.