Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomysły na prezent

Polecane posty

Gość gość

Mam 17 lat i 16 letnią siostre. Za tydzień ma urodziny i nwm jaki prezent kupić Natalii. Nie ma jakiś specjalnych zainteresowań. Help

Gość gość
Jeśli się maluje to jakiś kosmetyk np fajna paletke do oczu albo zestaw rozswietlaczy lub podpytaj /podpatrz jakich perfum używa.Ew. karta przedplacona do jakiegoś sklepu z ciuchami lub drogerii

Gość yffonki
może jakaś fajna delikatna biżuteria? np kolczyki? może kosmetyki? zależy jaki masz budżet? może zrobisz prezent zrzutkowy? my siostrze kupiliśmy w ten sposób lokówkę curl secret z babyliss, jest tylko ciut starsza od twojej, i była bardzo szczęśliwa. :) Dobrej jakości depilator, niezwykle skuteczny chociaż trzeba trochę cierpliwości :) Duży plus za to, ze wychodzi dużo taniej niż wizyty u kosmetyczki. Zdecydowanie polecam!

Gość Natttaliaaaaa
Uważam, że ciekawym pomysłem na prezent dla osoby płci żeńskiej będzie na pewno biżuteria typu np. ładny pierścionek lub kolczyki. Co do wyboru konkretnej firmy oferującej wysokiej jakości elegancką biżuterię to śmiało mogę polecić asortyment produktów marki aclari. Sama większość mojej biżuterii, którą posiadam, kupowałam właśnie od aclari, gdyż z uwagi na wysoką jakość i trwałość ich wyrobów stałam się ich lojalną klientką. Ostatnio przykładowo wraz z przyszłym mężem mojej siostry wybraliśmy u nich pierścionek zaręczynowy z dużym kamieniem, który można obejrzeć na stronie https://aclari.pl/poradnik/pierscionek-z-duzym-kamieniem-idealny-na-zareczyny_41