Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On 21 lat, a ja Duuuużo więcej!

Polecane posty

Gość Izumi z Meiji
21 latek to nie dziecko tylko mlody mężczyzna to po pierwsze a po drugie to te procenty to z sufitu wzięte. Po trzecie dla korzysci majatkowych wiążą sie tez rownolatkowie więc żaden argument.

Gość gość
Nie są wzięte z sufitu. Nikt nie twierdzi że to nie występuje w naturze jednak jest rzadkością i nie nie wiem jak mozna mieć co do tego wątpliwości jakiekolwiek. Dla mnie 21 latek to także jest dziecko. Taki chłopiec nadaje się na chłopaka do trzymania za rękę a nie na faceta do poważnego związku dla dorosłej i mentalnie dojrzałej kobiety. No chyba że do samego seksu to jak najbardziej.

Gość Izumi z Meiji
Nie przeczę, że takie zwiazki są rzadkością ale jednak są i wcale nie są to tylko romanse łóżkowe choć akurat takich romansow nigdy nie poznałam. Zdecyduj sie czy 21 latek to jest dziecko do trzymania za rączke czy mężczyzna do łózka bo jedno przeczy drugiemu.

Gość gość
Nie przeczy. Nie bierz wszystkiego dosłownie. Do trzymania za rączkę czyli do zabawy seksu i innych tego typu rzeczy. To jest młody chłopak który prawdopodobnie przeżywa fascynację starsza kobieta hormony buzuja i tyle. Pozna rowiesniczke i zapomni o piczy na której ćwiczył. Przepraszam ale to prawda. Co go czeka w związku z 40 latka? Trzeba być naiwna żeby liczyć na wspólną starość przy boku takiego malolata.

Gość Izumi z Meiji
Nie wszyscy ludzie traktują tak młodych mężczyzn jak wyżej opisałaś czyli tylko do łózka. Przyklad z zycia, ostatnio poznana para. Różnica wieku 11 lat, mają ślicznego 5 letniego synka, wzięli kredyt na dom, on pracuje na caly etat ona dorywczo. Jakoś nie widać aby były to tylko ćwiczenia.

Gość gość
11 lat to nie tak dużo. Poza tym 30 w stosunku do 20 to nie jest tragedia bo taka kobieta wciąż jest młoda i może mieć dziecko np. Zdarzają się jednostki wyjątkowo dojrzałe jak na 20 lat ale to wyjątki. Mnie i tak nic by nie przekonało do takiego dziecka ale jak kto woli to krzyż na drogę.

Gość gość
To są baaardzo rzadkie wyjątki które potwierdzają regułę, że młody chłopak i stara baba równa się porażka.

Gość gość
09.40 jak długo są razem? Szykują się do ślubu?

Gość Izumi z Meiji
Oni juz są po slubie a kiedy go wzieli nie wiem bo nie pytalam o datę. Wiem, ze poznali sie w pracy.

Gość gość
Pedofilka i chłoptaś szukający mamusi.

Gość gość
Wybacz ale ja byłam że starszym facetem tylko dla seksu kiedy byłam młoda , później całkowicie się odcielam i poznałam rowiesnika z którym założyłam rodzinę , po prostu spanie że starym grzybem to zakazany owoc , ciężko poczuć miłość do kogoś kto ma inne myślenie , został wychowany w innej epoce i wygląda jak stary pomarszczony prawdziwek

Gość Izumi z Meiji
A jednak musiał podobać Ci sie ten pomarszczony prawdziwek skoro ochoczo uprawiałaś z nim seks :)

Gość gość
Przepraszam ci młodego może kręcić w starszej kobiecie ? Stare ciało ? Pomarszczona twarz ? Rodziny z taką też nie założy bo przekwitla odpowiedzi są dwie , albo chce doświadczonej w łóżku albo nie stać go na rowiesniczke bo dziewczyna póki jest młoda to ma wymagania ... i jeszcze jedno kobieta powinna być ozdobą faceta jego dumą , a starsza kobieta z młodym dzieciątkiem wygląda jak babcia z wnuczkiem albo młody model ze starym smotruchem

Gość Izumi z Meiji
Caly tem twoj dlugi wywod jest tylko i wylacznie Twoim punktem widzenia a wiec co mlody mezczyzwidzi w starszej kobiecie? Kobiete przedewszystkim i cos jeszcze skoro chce z nią być i nie kazdy mezczyzna chce sie rozmnazac. . Znasz takie powiedzenie„musi to na Rusi”? Dzieki Bogu, ze wiekszosc ludzi Twoje „powinno” ma tam gdzie slonce nie dochodzi i wiaza sie sie z mlodszymi potworami z lohnes lub wielorybami na plazy ale jak to sie mowi, o gustach sie nie dyskutuje. ;)

Gość gość
Widzi drugą mamusię po prostu. Są różni zboczeńcy na tym świecie.

Gość gość junior
A mnie się podobają dojrzałe kobiety

Gość gość
Gerontofil.

Gość gość
Kobitki 30 plus czesto wyglądają na duzo mlodsze i na odwrót.znam takie przypadki z mojej pracy i tej 23 bym nie chcial,a ta 30 plus jak najbardziej

Gość gość
Fajnie że lubisz "babcie", ale żeby się tym chwalić?

Gość Izumi z Meiji
30 latka to nie babcia jak juz to mamuśka ale teraz 30 latki to często jeszcze młode wolne laski.

Gość gość
Ja mam 33 lata i ostatnio w klubie mnie podrywał chłopak,widzę, że młody, pytam ile ma lat, a on, że 20... Dla mnie to ogromna różnica, taka pedofilia trochę :P Nie mogłabym być z tyle młodszym, 5 lat to dla mnie max, a nawet zbyt dużo, wolę takich lekko starszych, ale też do 10 lat max.

Gość gość
30-matka może lepiej wyglądać id wielu dwudziestoma rola tej, zależy jaki styl zycia prowadzi (noi geny). Przecież wiele młodych dziewczyn dużo pali, pije, ich skora wygląda starzej niż osoby bez nałogów która zdrowo się odżywia i uprawia sport. To kwestia indywidualną, prowadząca zdrowy styl życia 30latka noże wyglądać na kilka lat mniej i atrakcyjnej niz jej młodsze koleżanki (wiadomo, nie bez znaczenia są tez rysy twarzy). Ogólnie nie ma reguły na nic. Ja np mam 26 lat a dają mi mniej więcej 20, no ale mam mlode, delikatne rysy twarzy, okrągła buzie, nie pale, nie pije, nie mam dzieci i myślę ze to ma duże znaczenie...