Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropka1989

Powazna sprawa

Polecane posty

Gość kropka1989

witam,jestem z moim mezem 4 lata,wszystko bylo dobrze dopoki on nie zaczal grac na ps4 ,caly wolny czas gra,tyle razy go prosilam zeby przestal ale nie pomoglo i teraz najwazniejsze,napisal do mnie pewnien chlopak piszemy juz pol roku i wiem o tym ze on chce byc ze mna ,wie ze mam meza ale nie wie ze mieszkamy razem bo go oklamalam ze jestem z nim w separacji, do mojego meza juz nie czuje tego co wczesniej ,zaczal mnie traktować jak sprzataczke kucharke i dziewczyne do towarzystwa ,jak mowie cos do niego to on nawet nie slucha bo rozmawia z kolegami z ps4,co mam zrobic?

Gość gość
to przez brak analu kochanie

Gość gość
Zerwij z tym niedojrzałym gówniarzem

Gość gość
jesteś niedojrzałą osobą po co jesteś z mężem jak już mentalnie go zdradzasz czemu robisz nadzieje chłopakowi sama z siebie zrobiłaś sprzątaczkę itd. dorośnij wreszcie

Gość gość
A myślisz , że ten z którym piszesz to z czasem też się nie zmieni? Życie to nie bajka... Trzy lata temu poznałam świetnego faceta, mogłabym z nim być i upajać się szczęściem...a jednak nie zrobiłam tego. Nadal jestem z mężem.

Gość kropka1989
glupio mi strasznie i przykro bo wiem ze on sie we mnie zakochal,ale rozwazam rozstanie z mezem bo nie wyobrazam sobie takiej przeszlosci,on nawet w delegacje zabiera ps4

Gość kropka1989
ja jestem dojrzala kobieta ale jak moj maz sobie uswiadomil ze nie musi juz nic robic bo jestem jego wiec znalazl sobie inne zajecie

Gość gość
Babie to niedogodzi ,zawsze se wyszuka jakiś problem,zryć maco na łeb jej niel leje dymacza ma w domu i szka dziury w calym .Babe to cza do ciezkiej roboty poslać fizycznej i po 10 godz/dobe zeby niemiala czasu na gupoty wtedy by sie nadawala do zycia:-P