Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kunikidaa

Jestem sama jak palec, co zrobić?

Polecane posty

Gość Kunikidaa

Dzień dobry! ^^ Otóż mam pewien problem. Nie mam nikogo bliskiego, owszem mam rodzinę ale jednak mnie dość często irytuje i jest zbyt daleko a ja nie potrafię się na nich ani otworzyć ani się z nimi dogadać. W sumie jakiś znajomych mam ale jednak jestem tylko wtedy kiedy jestem potrzebna bo podobno jestem śmieszna i jestem dobrym psychologiem. Więcej osób znam w internecie, może to trochę nierozsądne ale czuję już że są bardziej bliżej niż ci co powinni. Nikogo nie widziałam, z nikim nie spędzałam czasu ani nie gadałam w oczy no chyba że na połączeniach np. na messengerze i jedynie głosowe rozmowy. Nie mam tematów do rozmowy bo zazwyczaj interesuje wszystkich to w co się ubrał, jakieś kosmetyki albo inne pierdoły, a ja jestem w niektórych grach, anime, i także dobrą literaturą nie pogardzę, czyli też mogę o Mickiewiczu pogadać, puki co to najczęściej jego utwory czytałam. Teraz na grupach ludzie połączyli się w pary, że piszę praktycznie z dziewczynami to to są homoseksualne związki. Nie mam nic temu przeciwko a nawet życzę im wszystkim szczęścia i że na serio się uda, bo jednak związki przez internet to głupota ale jeśli ma to dawać szczęście to czemu nie? Może sama się zauroczyłam w jednej, ale już jest z kimś innym, kimś kto bardziej potrzebuje zrozumienia, miłości nawet takiej i ogólnie kogoś, kto ją pocieszy i tak dalej. A teraz jak może wyjaśniłam wam czemu mniej więcej tak się czuję? Troszkę opowiedziałam o sobie to przejdę do sedna sprawy. Samotność czasem jest uciążliwa ale jednak jak dla mnie nie jest zła, wolę ją od większości populacji. I pytanie. Jak nadejdą momenty, kiedy ta samotność mnie przytłoczy, to co zrobić aby się jej pozbyć? Może i by ludzie coś dali, ale nie mam do kogo w sumie tego napisać ani komu powiedzieć bo jak zwykle wyjdzie na to "radź sobie sama" albo po prostu nie chcę kogoś zamartwiać moimi płaskimi problemami.

Gość gość
Kunikidaa dziś Dzień dobry! x Dzień dobry :)