Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam czasem taką dziwną fantazję, że zapładniam prostytutkę

Polecane posty

Gość gość

Upatrzyłem parę panienek (z dwie, trzy) panienek na roksie. Czasem się zastanawiam, czy nie kupić zarejestrowanego starteru (tak, żeby mnie potem nie znalazły), a potem po kryjomu przekłóć, albo rozciąć gumkę żyletką. Czy jestem normalny wg was?

Gość gość
No spoko, a jeśli się zarazisz od niej jakimś syfem przez tą dziurawą gumkę?

Gość gość
jestes psychopata

Gość gość
10:09 x Wiem, że zawsze jest ryzyko złapania czegoś. Jednak, kiedyy dobieramy świeżutkie prostytutki, takie 18-24 lata, to ryzyko raczej maleje;)

Gość gość
Facet powinien się spuszczać w cipę

Gość gość
Z resztą... Jest ryzyko, jest zabawa, jak mawiają u mnie stare bad boye na dzielnicy

Gość gość
Niby ryzyko maleje, ale czy zjadbyś worek cukierków wiedząc, że jeden z nich może być zatruty?

Gość gość
Wiesz, ze wiekszosc tych lasek bierze pigulki normalnie? zeby wlasnie nie zaciazyc jak guma peknie. Wiec jak przetniesz gume, jedyne ryzyko jakie istnieje to zarazenie sie czyms od jej poprzedniego klienta :D

Gość gość
Przekujesz jej prezerwatywy? A może wszystkie w okolicy gdzie ona stacjonuje? Idioto diva o to dba, sama założy ci swoją prezerwatywę i będzie pilnować by nie spadła. Gdy jej się jakimś sposobem zdarzy ciąża to natychmiast ja usunie u zaprzyjaźnionego lekarza, była u niego nie raz.

Gość gość
Myslisz ze prostytutka da sie zaplodnic takiemu frajerowi?:D:D Po co mialaby to robic. Na tatusia wybiera sie inteligentnych macho.

Gość gość
10:29 x Bez przesady. Mówimy o 2, może 3 cukierkach, a nie całym worku :D

Gość gość
10:32 x 10:33 x nie oszukujmy się. im "diva" młodsza, tym bardziej namiętna, mniej profesjonalna, a i znajomości ma mniejsze :D

Gość gość
10:37 umiesz czytać ze zrozumieniem? Kto tu mówi o wyborze?:) Z resztą, ni piszę, że zależy mi na tym, żeby zapłodnić prostytutkę, tylko, że miewam taką fantazję. wyluzuj, bo żyłka ci pęknie :D