Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uczucie po przypadkowym seksie

Polecane posty

Gość gość

Witam. Zdążyło mi się uprawiać seks z całkiem obcym chłopakiem poznanym w klubie. Było bardzo fajnie ale był to jednorazowy wyskok. Po jakimś czasie natknęłam się na niego na mieście. Zaproponował kawę, nic nie wspominał o tamtej nocy. Potem była kolejna kawa i kolejna. Do dziś piję z nim te kawy we wspólnym domku. A mówią, że przypadkowy seks jest na pierwszej randce jest beee .... a to nawet niebyła randka tylko ...

Gość gość
anal z finałem w ustach

ja z chlopakiem , z ktorym najpierw spotykalam sie tylko na seks ..pozniej byl moim chlopakiem 5 lat.

Gość gość
mój drugi facet, z którym spędziliśmy razem kilka lat zaczęło się od anonimowego seksu w saunie, potem poszliśmy na kawę, na kolejnym spotkaniu do niego, no i się potoczyło... Zakochany był we mnie do szaleństwa, ja mniej, ale tez było uczucie

Gość gość
Musi być to coś. Inaczej nic.

Gość gość
NIGDY MI SIĘ NIE ZDARZYŁO I NIE ZDARZY

Gość gość
Jak seks był fajny, to potem często jest dalszy ciąg.

Gość gość
A u mnie chodzenie, pierdzenie, po 3 miesiącach seks - lipa. Związałem się z nią z przyzwyczajenia i mam 15 lat lipy

Gość gość
U mnie 2 mc do seksu. Dziewiczka była i wszystkiego musiała się nauczyć. Była bardzo pojętna i teraz jest bosko a ja wciąż ślinię się na jej widok.

Gość gość
Ja takich przypadkowych przygód miałam w życiu bez liku. Lubię seks i często sama inicjuję takie spotkania. I lubię jak jakiś nowy facet się pojawia a później znika i zastępuje go inny. Nie widę w tym nic złego. Przeciwnie! Ubóstwiam to. Każdy raz jest inny.

Gość gość
I pałasz do nich uczuciem a jak wyjdą to ci przechodzi? No mistrzyni.

Gość gość
Haha, mojego meza poznalam tak samo jak pierwszy post. Pierwsze spotkanie w klubie, po godzinie zaczelismy sie calowac i tej samej nocy spalam u niego. Od tamtej pory jestesmy nierozlaczni, wkrotce styka nam 10 rocznica :-) Ale musze powiedziec, ze od pierwszej chwili czulam, ze to cos innego i waznego... nie jak zwykly jednorazowy numerek dla samego seksu.

Gość gość
Przeciez Zycie to splot przypadkow...

Gość gość
Nie rocznica a miesięcznica, nie męża a babę, nie nierozlaczni a zdradzasz ja, nie jesteś kobietą a facetem, to ostatnie to chyba:p

Gość gość
Ten topic to żenująca i prymitywna pochwala przypadkowego seksu. Ktoś sam siebie chce przakonać, że tak poznana kobieta jest wartościowym człowiekiem a on szczęściarzem, ale skoro ubiega się do takich metod, to chyba podświadomie czuje co innego.

Gość gość
Ten Topic to epicka historia,ze milosc nie bladzi...tylko ludzie

Gość gość
Ten topic to przykład chciejstwa, nic wiecej

Gość gość
Wartość kobiety nie ma żadnego związku z tym jak szybko i z jak dużą ilością facetów idą do łózka. Znam parę świetnych babek, co lubią taki seks a z przyczyn całkowicie poza seksualnych uważam je za bardzo wartościowe osoby.

Gość gość
Wartościowa kobieta nie seksi się z byle kim o byle gdzie, relatywizm moralny panoszy i zaczyna dominować, niestety. Upadek moralny jest początkiem upadku cywilizacji.

Gość gość
taka cywilizacja jest nic nie warta

Gość gość
Tak,caly przemysl slubno-weselny by splajtowal...

Gość gość
Uraziłeś mnie. Ała. :-(

Gość gość
i grabarsko-garmazeryjny tesz!

Gość gość
Ten topic to żenująca i prymitywna pochwala przypadkowego seksu. Ktoś sam siebie chce przakonać, że tak poznana kobieta jest wartościowym człowiekiem a on szczęściarzem, ale skoro ubiega się do takich metod, to chyba podświadomie czuje co innego. xxxx To ja z 19.04 - spalam z moim mezem pierwszej nocy. Seks pierwszej nocy to nie jest zadna "metoda" na trwaly zwiazek - przeciwnie, to raczej kobiety, ktorym podoba sie facet i maja ochote na seks, ale go przetrzymuja, zeby za szybko nie zrezygnowal stosuja "metode". Ten topic to raczej pochwala prawdziwego uczucia - jesli cos autentycznie laczy dwoje ludzi na innym poziomie niz fizyczny, to nie ma znaczenia czy przespicie sie pierwszej nocy czy po slubie. A ocenianie ktora kobieta jest lub nie jest wartosciowa, nie nalezy do ciebie. Nie tylko NIC o mnie nie wiesz zeby mnie tak ocenic, ale dla kogos ty z twoimi przekonaniami mozesz byc nic nie warty. Wszyscy jestesmy ludzmi i powinnismy sie szanowac.

Gość gość
Wartościowa kobieta nie seksi się z byle kim o byle gdzie, relatywizm moralny panoszy i zaczyna dominować, niestety. Upadek moralny jest początkiem upadku cywilizacji. xxx Wartosciowy mezczyzna szanuje kobiety i ich prawo do przyjemnosci z seksu. I poki co to ekstremalne moralne przekonania, religia i faszyzm, prowadzily do wojen i upadku cywilizacji, a nie przypadkowy seks :-) Ale jak ktos ma swoj rozum sprany radiem maryja, to szkoda tracic czasu na dyskusje. Zegnam.

Gość gość
MYSZA1987 wczoraj ja z chlopakiem , z ktorym najpierw spotykalam sie tylko na seks ..pozniej byl moim chlopakiem 5 lat. >>>> BYŁ czyli już nie jest, czyli niewypał, czyli porażka dla ciebie, czyli teraz każdy facet jest be, nikomu nie zaufasz, bla bla bla

Gość gość
6.46 tak uwazasz czy trolujesz?

Gość gość
20:55 otóż to.

Gość gość
Wartość kobiety ma wielki związek z tym.jak żyje. Nimfomanka prostaczka ma taką opinię w pracy i w mieście, żaden mężczyzna jej nue chciał, latała się wielu bogatych i na stanowiskach mężczyzn, męża złapała na ciążę, pidlizyla się gdy był pijany, potem latała się wielu, złapała z innego środowiska, bo.miejscowi doskonale ja znaja z prostactwa, chamstwa, ineteresownosci, proste kobiety mają więcej kultury i godności od niej.