Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uczucie po przypadkowym seksie

Polecane posty

Gość gość
10.07 Sama jestes nimfomanka i prostaczka, czemu dowodzisz po sposobie w jaki tu piszesz o kobietach.

Gość gość
10:07 "latała sie wielu"? Co ty z podlaskiego piszesz, czy gdzie sie tak beznadziejnie mowi?:O

Gość gość
Jakis niemeski desperat moze i by polecial na szmate ale.nie.normalny mezczyzna.

Gość gość
12.43 Że się wtrącę, jesteś nieukiem i w związku z tym ignorantem, to oczywiście moje subiektywne :p odczucie, skoro wysuwasz taki wniosek z tamtego postu:/

Po fajnym seksie może być big love, ale nie musi. Jednym się udało, do innych facet nie zadzwonił na drugi dzień, ani już nigdy. Nie praktykowałam, ale nie neguję że to możliwe, nawet bardzo.

Gość gość
@gość wczoraj > anal z finałem w ustach Moze sam jest pasjonatem powyzszego...?

Gość gość
Nie wyobrażam sobie jednorazowych numerków. Mój obecny partner został przetrzymany i jesteśmy razem od 15 lat.

faceci uprawiający przypadkowy seks też czasami starają się być w porządku albo fajni. To, że nie wspomniał to tamtej sytuacji a jednocześnie interesuje się Tobą dobrze o nim świadczy. Chyba, że jednym celem tego zainteresowania jest wywiedzenie się czy czasami nie zaszłaś w ciąże i porzucenie Cię gdy dowie się, że nie ale to już ty musisz się zorientować jakie są jego intencje. Jeśli dobre to może z tego związku wyjść nawet coś fajnego

Gość gość
Zwiazek oparta na seksie i rozpoczety seksem ma bardzo mala szanse przetrwac probe czasu.

nie o to chodzi, czy taki związek jest udany czy nie ale chodzi o to, że facet po przypadkowym seksie w jakimś sensie polubił albo nawet zakochał się w tej dziewczynie. Seks był najpierw, potem jakaś przerwa a potem spotkali się już na innych zasadach a ona mu się spodobała i w jakimś sensie zaczął się nią interesować prawdopodobnie nie tylko z powodu tego seksu. Taki związek może dobrze rokować bo to nie to samo gdyby był seks, potem wpadka a na końcu ślub z przymusu