Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W jakiej sytuacji blokujecie albo usuwacie z grona znajomych

Polecane posty

Gość gość

Chodzi mi o fb, kontakty w telefonie, whatsapp itp

Gość gość
Jak facet jest bierny, nie pisze nie dzwoni to go usuwam

Gość gość
Yyyyyy

Gość gość
Mało stanowczy Niestety nie zrozumiałam :/

Gość gość
Malo stanowczy to było żenujące :/

Gość gość
To lepiej opuść moj temat, bo nic konstruktywnego nie wnosisz, Obniżasz poziom :/

Gdybyś się powstrzymała od ostatniego zdania już by mnie tu nie było. Można jeszcze bardziej obniżyć?:) x Dlaczego niemalże sensem życia jest dla niektórych status oraz ilość „znajomych” na fejsie? Trochę podniosłem poziom, nie wiem czy nie za wysoko. Do zobaczenia, zaproszenie przyjąłem:) Oczywiście mogę już się nie odzywać, o ile potrafisz się powstrzynać od wycieczek osobistych. Up 2 U.

Gość gość
Mało stanowczy To moj topik i udzielam odpowiedzi kiedy chce i komu chce. To do mnie należy tutaj ostatnie zdanie, widać u Ciebie trudności z akceptacją hierarchi. Wchodzisz na topik niby udzielasz odpowiedzi a się panoszysz. Żenujące:/

Czyli nie potrafisz:) Nie interesuje mnie czyj to topik. Zwłaszcza (a raczej przede wszystkim) jeśli autorem jest gość. Zrób sobie grupę zamkniętą i zapraszaj tam, kogo chcesz. Hierarchią mnie ubawiłaś:) akceptuję ją lub nie, to również zależy od mojego humoru. Może nie zauważyłaś, ale jak na „gospodarza” topiku zachowujesz się dość... niekonwencjonalnie:) I szału tutaj jakoś też nie ma. Dałem Ci jasny sygnał, ale może zbyt wyrafinowany, więc teraz prosto z mostu: - chcesz, żebym sobie poszedł? To nie właź na mnie personalnie. Najlepiej zignoruj ten post. - chcesz, żebym został? Zachowuj się tak, jak do tej pory. Wybór należy do Ciebie i możesz być pewna, że go uszanuję. Znasz jakieś inne słowa oprócz „żenujące:/„ czy to Twoja stopka? Jeśli wybierasz pierwszą opcję to pytanie uznaj za retoryczne, nie chcę wiedzieć.

Gość gość
Mało stanowczy Niestety to nie Ty ustalasz warunki na moim topiku. Ty opuscisz temat a ja będę pisala co chcę i jak chcę, z nickiem albo bez. Żenujące pasuje idealnie do Twoich wypowiedzi, póki są żenujące to tak je tytułuję.

Gość gość
Dwa scenariusze: -ktos mnie urazil, zdenerwowal i zrywam znajomosc - nie rozmawialam z ta osoba o dawna i znajomosc wlasciwie nie istnieje i nie mam powodu/checi jej odnawiac, wiec usuwam przy okazji czyszczenia kontaktow

Gość gość
Ktos mi zalazl za skórę, podoba mi się ktoś i chcę kontaktu a wiem, ze jest zajęty/zajęta usuwam by nie kusiło

„Niestety to nie Ty ustalasz warunki na moim topiku” x Ty też nie:) x „Ty opuscisz temat a ja będę pisala co chcę i jak chcę, z nickiem albo bez” x Zmuś mnie. Pisać możesz co chcesz, jak chcesz i z kim chcesz, to chyba oczywiste. Na razie chcesz pisać ze mną. Łaskawie pozwalam:) Znudzisz mi się, to sobie pójdę. xxx „Żenujące pasuje idealnie do Twoich wypowiedzi, póki są żenujące to tak je tytułuję” x Raczej nie znasz innego słowa, ale to Twój problem. xxx Twój topik zaczyna przypominać przepychankę. Taki był Twój plan, czy zwyczajnie nad nim nie panujesz?Oczekujesz rozmowy „na temat”, ale nie możesz się powstrzymać, żeby zwyczajnie mnie olać?

„usuwam by nie kusiło” x To ciekawy powód, poważnie. Albo raczej mniej „oczywisty”, przynajmniej dla mnie:) dobry sposób, żeby sobie jakoś radzić z problemem:)

Gość gość
Jak podoba mi sie facet ale on do mnie nie pisze/ma dziewczyne/wiem ze nic z tego nie bedzie, to usuwam, zeby nie widziec jego zycia i sie nie dolowac. Jesli nie gadam z kims dluugi czas, albo probowalam podtrzymac kontakt a dana osoba mnie olewa mimo to. To do widzenia,. I tym sposobem prawie nikogo na fejsie nie mam.

Gość gość
Mało stanowczy, ty naprawdę musisz mieć smutne życie i być baaardzo samotnym/ą, jak twoją jedyną rozrywkę stanowi "mieć zdanie w każdym temacie" na cafe, oczywiście założonym przez innych, stwórz coś sam Skarbie.

Gość 7even
Kiedy rzeczywistosc jest ciekawsza-wiec bardziej ja cenie-od profilu na FB :)

Gość gość
do godz. 16.24- Spoko, są tacy co maja 4560 znajomych i też - z nikim nie rozmawiają, więc, nie ilość, lecz jakość!

Gość gość
Gdy ktoś mną manipuluje, pisze zaczepia ale rozmowy się nie podejmie

Gość gość
Matko, ja regularnie co parę miesięcy

„Mało stanowczy, ty naprawdę musisz mieć smutne życie i być baaardzo samotnym/ą, jak twoją jedyną rozrywkę stanowi "mieć zdanie w każdym temacie" na cafe, oczywiście założonym przez innych, stwórz coś sam Skarbie.” x Wzrusza mnie Twoja empatia kochanie.

Gość gość
Malo stanowczy Rozdajesz pieszczoty za darmo, kochanie, skarbie itp Ogranicz się bo dla Ciebie zabraknie I znowu nie masz odpowiedzi na temat Żenujące:/

Gość gość
Gdy jest ktoś zarozumiały, bezczelny,chamski,wszystkich obgaduje.Albo ma ptasi nos.Czyli taki wielki obrzydliwy jak dziób orła z profila :D:D:D

„Malo stanowczy Rozdajesz pieszczoty za darmo, kochanie, skarbie itp Ogranicz się bo dla Ciebie zabraknie I znowu nie masz odpowiedzi na temat Żenujące:/” x Przepraszam, możesz pokazać swoją ofpowiedź na temat w tym poście? Jakoś mi umknęła. Żenujące

Gość gość
Nie jesteś spostrzegawczy i wiele Ci umyka Żenujące:/

Gość gość
Usuwam lub blokuję, kiedy ktoś pisze od czasu do czasu; jak akurat się nudzi, pisze z braku laku :-) Jak manipuluje. Albo jak facet wkurzy mnie w rozmowie, w nerwach. No i "żeby nie kusilo", jak juz ktoś wspomniał. Mówię tylko o komunikatorze i nr tel.