Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co mam zrobić , aby nie popełnić życiowego błędu?

Polecane posty

Gość gość

Stoję przed wyborem liceum. Nie uczę się bardzo dobrze po prostu dobrze na 4 , 5 ze ścisłych 3. Wolę przedmioty humanistyczne , językowe niż ścisłe. Ale nie mam pojęcia co zrobić jaki profil mam wybrać. Wszyscy mi mówią ić na bio-chemię będziesz mieć po tym lepsze perspektywy i wiadomo pieniądze. Tylko , że ja chemii nie rozumiem. Biologię lubię , nawet bardzo , chemię też , ale jej nie rozumiem mam nie za dobrą nauczycielkę. Rodzice powiedzieli że jak się zdecyduję to pójdę na korki ( opłacą mi. To jest taty marzenie żebym poszła na bio-chemię) Ale ja nie jestem pewna czy ja dam radę czy nie lepiej żebym poszło na ekonomię czy prawo. Nie ukrywam że chce dobrze zarabiać. Nwm co mam robić , nie chce popełnić życiowego błędu!

Gość gość
skoro teraz nie dajesz rady z chemią a chemia w gimnajzum to poziom podstawowy to w liceum chem biol nie dasz rady. I bd sie otaczac wsród ludzi którzy mają chemie w małympalcu bo zwykle tacy wybieraja szkole o takim profilu.. Idz do ogólnego liceum i po prostu zdawaj mature z biologi i idz na studia medyczne. chemia nie jest do tego potzrebna wystarczy biologia

Gość gość
Jakoś nie widzę cię tam biologia tam będzie rozszerzona..