Gość gość Napisano Maj 10, 2018 Witam serdecznie. Zostalo mi chyba tylko tu cos napisac bo juz chyba nikt nie jest w stanie mi pomoc. Chyba ze jest jakas osobe na forum co by byla mi w sarnie pomoc. Wiec 5 lat temu prowadzilem firme budowlana co dobrze prosferowala I pewnego dnia namowil mnie do interesu pewna osoba na kupno pewnej inwestycji wydalem na to 400 00 tys zl po roku czasu okazalo sie ze ta osoba wyprala pieniadze za moimi plecami dla siebie . Obiecywal przez jakis czas ze mi odda minelo juz 3 lata a ja bez pieniedzy z dlugami w bankach . Mam Wielki problem z Rodzina I w ogole ze wszystkim az zyc sie odechciewa. Nie wiem co mam robic nie moge legalnie pracowac ani normalnie zarabiac. Co najgorsze nie mam nic bym mogl cos w sadzie udowodnic ze zostalem oszukany. Nie mam juz sil ani pomyslow co dalej robic. Mam dwoje dzieci na utrzymaniu I zone . Wszystko musialem sprzedaz by moje rodzinie nie brakowalo pieniedzy na zycie. Mam 30 lat I nie wiem co dalej robic. Jeśli jest jakas szansa to prosze o pomoc uczciwych ludzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach