Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mechanik Kraków

Polecane posty

Gość gość

Polećcie proszę jakiś serwis samochodowy w Krakowie, który nie specjalizuje się w naciąganiu nieznających się na rzeczy kobiet, tylko uczciwie sprawdzi co jest nie tak w moim aucie i przy okazji nie zedrze ze mnie, z góry dzięki

Gość gość
Ja zawsze podjeżdżam moją corsą do auto serwisu wadowicka, poleciła mi ich moja kumpela, która jest od dawna stałą klientką. Co ich wyróżnia to stu procentowa uczciwość i fajne podejście do osób nie znających się na rzeczy, poza tym fajne ceny co też ważne, robota na tip-top ( nie trzeba często wracać), no i gwarancja. Wal do nich śmiało.

Gość gość
Potwierdzam, auto serwis wadowicka to jak dla mnie nr 1 w Krakowie, a już na pewno najlepsze miejsce dla każdej zmotoryzowanej pani. Bardzo fajne podejście do klienta.

Gość gość
jak wyżej, auto serwis wadowicka.

Gość gość
twojmechanik.com, najlepszy dla każdego kto chce być uczciwie potraktowany i nie obdarty z ostatniego grosza, nie ważne czy to mężczyzna czy kobieta. Pozdrawiam!

Gość gość
też do nich jeżdżę, potwierdzam wszystkie superlatywy, pozdrawiam:)

Gość gość
na googlu i dobrym mechaniku też dobrze wypadają jak obczajałem, wypróbuję jak wy też polecacie.

Gość gosc

Wizyta spełniła moje oczekiwania. Uczciwie, sprawnie, rzetelnie i w miłej atmosferze. Dziękuję!

Gość goska
Dnia ‎15‎.‎05‎.‎2018 o 19:04, Gość gość napisał:

Potwierdzam, auto serwis wadowicka to jak dla mnie nr 1 w Krakowie, a już na pewno najlepsze miejsce dla każdej zmotoryzowanej pani. Bardzo fajne podejście do klienta.

Potwierdzam, nie traktują kobiet jak ...ek.

Gość Weronika00
Dnia ‎15‎.‎05‎.‎2018 o 19:04, Gość gość napisał:

Potwierdzam, nie traktują kobiet jak ...ek.

Tak na Wadowickiej mają dobre podejście do laików, nie tylko kobiet;) są uczciwi po prostu..