Gość gość Napisano Maj 10, 2018 Powiecie co myślicie o vlogerkach, które wymyśliły sobie sposob na życie z kompromitowania i odzierania z prywatności siebie i wlasnej rodziny? Widzialam już naprawdę wiele - było pokazywanie ojca leżącego w łóżku w trakcie grypy żoładkowej, matki po alkoholu z tlustymi wlosami stojącymi na krzyż, wizyty z chorym dziadkiem na SOR, wizyt na cmentarzu u bliskich, chrzcin dzieci, slubów najbliższej rodziny i przyjaciół, pijanego brata po libacji alkoholowej, bylo już opowiadanie o obsranych majtkach 10-letniej siostry, pokazywaanie jak dziecko sobie w pupie grzebie, były relacje z porodów, widziałam już też nagranie vlogerki, która szeptała do kamery w nocy i przepraszała, że się dopiero teraz odzywa, bo musiała spełnić obowiązek małzeński, inna tłumaczyła, że jest spóźniona gdzieś, bo jej w toalecie dlużej zeszło z rana. Nie wiem czemu ja to oglądam, to jest chyba ciekawość i niedowierzanie jak nisko można upaść, do czego ludzie są zdolni dla lajków, wyswietleń, komentarzy, by się nie narobić, a mieć, dostać paletę cieni za friko, czekoladki czy nawet kostkę margaryny. Wiekszosc to zwykle lenie, mało która robi cos poza YT, żyją z własnego reality show i uważają się za gwiazdy. Nawet 7-10 latki się już na nich wzorują i kręcą własne vlogi, hejtują się wzajemnie we vlogach, robią tutoriale makijażowe, outfity do szkoły. Stylizują się na lolitki, a rodzice to radośnie montują i wrzucają w sieć. Jedna z nich ma 350 tys subskrybcji ! Kto to ogląda? Może niech rodzice się zastanowią kogo może interesować make up 10 latki i jej krótkie spódniczki prezentowane do kamery !!! Wg mnie to jest wszystko chore, kompletna paranoja. Najlepsze w tym wszystkim, że one mają mniemanie o sobie jak stąd w kosmos, większość tyłki jak szafy trzydrzwiowe, przyszcze na twarzy, cera zniszczona, ale każda pazury zrobione i rzęsy doklejone, na ręce koniecznie modny zegarek,na szyi celebrycki łancuszek z serduszkiem lub krzyżykiem w bok, koniecznie torebka która udaje markową, bo to podstawa, okulary oczywiście też, wydymane usta i dawaj śmieci wynieść czy do lidla, bo więcej nigdzie nie chodzą. Tapety tyle , że wieczorem szpachlują 10 minut, by to zmyć, chociaż nawet się z domu nie ruszyły. Gdzie jest granica? Niech w końcu któraś pokaże swoją sextaśmę, czy relację ze stawiania klocka rano, bo naprawdę wszystko inne już było. Zapewniam, że wystarczy się przełamać, może i 1 mln wyświetleń będzie, sława zapewniona. Po seksie nie jedna już kręciła, włosy rozczochrane, rumieńce na twarzy, ale przecież z "widzami" sie trzeba pożegnać. Idealnie jeszcze jak mąż lub facet z zza pleców też widzom całusa prześle, cały ten obrazek na miniaturkę, do tego chwytliwy tytuł i 60 tys wyświetleń nabite... Nie chcą o sobie prawdy usłyszeć ani żadnej krytyki, usuwają , banują, oburzają się "hejtem" jaki je dotyka, a co niektóre nawet fora internetowe chcą cenzurować, by zagłuszyć prawdę o nich samych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach