Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wypada 32 latkowi podrywac dziewczyny od 21do24l?

Polecane posty

Gość gość

czy za duza roznica ,interesowalby was taki facet?

Gość gość
podrywaj raczej 25-30-letnie

Gość ironicznaprivmysz
nie

Gość gość
no ok czyli jednak za duza roznica

Gość gość
dodam jeszcze ze wygladam tak na ok 26l i przecietaniczek z wygladu

Gość gość
wyrywaj ile sie da

Gość gość
Nie warto, a jak już jakaś młoda poleci to tylko na kasę i będzie Cię zdradzała z młodszym. Tak to wygląda.

Gość gość
Za stary jesteś. Podrywaj kobiety w swoim wieku.

Gość gość
gość dziś I pewnie też głupi i cofnięty w rozwoju skoro ciągnie cie do takich młodszych. :D

Gość gość
znowu ci hejterzy nie rujnujcie marzen czlowieka ma ochote na zwiazek z mlodsza, to niech probuje !!!

Gość gość
Mam 22 lata i szczerze to bym się porzygała, gdybym miała być z takim starym dziadem. :o Fuuuj. :o

Gość gość
Jak nie ma kasy to niech lepiej o tym zapomni. Pewnie też jesteś stary i myślisz, że poleci na ciebie jakaś młoda. :D

Gość gość
A mnie też to wkurza jak podrywają mnie takie stare zboki. Zrozumcie durne chłopy, że żadna normalna dziewczyna nie zwiąże się z tyle starszym facetem. My też lubimy młode ciała. Możecie liczyć co najwyżej na prostytutki, albo na interesowne laski, które lecą na kasę, choć to w sumie na jedno wychodzi. Nie liczcie na to, że młoda, fajna dziewczyna zwiąże się ze starszym.

Gość gość
hahahaha ZAWSZE tak bylo ze dziewczyny wiazaly sie z rownolatkami ALBO starszymi

Gość gość
gość dziś Tylko takie, które liczą na ich kasę. A było tak w czasach, gdy kobietom ciężko było znaleźć dobrze płatną pracę, więc nie miały większego wyboru. Potem płacz, że wiecznie je głowa boli, wiadomo dlaczego, stary je obrzydza. :D Teraz czasy się zmieniły, nie trzeba się zmuszać do związku ze starym capem. :P No chyba że ktoś dalej chce się prostytuować za pieniądze, wtedy się zmusza. Ale to nie jest prawdziwa miłość, tylko kontrakt, młode ciało za kasę. :P

Gość gość
Trochę to śmieszne, ale 32 latek to stary cap ? Tylko chyba według mentalności tych środowisk. Jak gość jest przystojny, to sobie bez problemu znajdzie młodą, i jeszcze jak ma kasę. Z drugiej strony, jak koleś nie miał przedtem powodzenia, np jak miał 18-25 lat, to dlaczego nie mógłby sobie teraz wziąć takiej młodej np dziewicy ? Ma sobie brać w swoim wieku przechodzoną z tykającym zegarem biologicznym nie ? :D Jak taki ma powodzenie, to niech się z taką zwiąże, jak nie ma, no to trudno. Pozostaje mu zaakceptować w swoim wieku przechodzone, bez błony i jakoś się męczyć z taką do śmierci, albo zostać już lepiej starym kawalerem. Bo czasami lepiej nie mieć nic, niż to, czego się nie chcę i nie pożąda.

Gość gość
Niech bierze młodą. Przechodzone 30 tki zostawmy dla *****czy

Gość gość
21:33 On sam jest stary i przechodzony. Młoda dziewczyna też chce młodego i świeżego, a nie zużytego zwisa. :P

Gość gość
Skąd możesz wiedzieć, ze jest przechodzony ? Może nie jest, jak nie miał powodzenia, lub w ogóle nie trafił na kogoś godnego ? A nie każda młoda wiąże się też z równolatkiem. Wielu młodym podobają się trochę starsi, a stary facet, to koleś około 50 tki, a nie 30 tki. A to, że kobiety nie chcą starszych, to pewnie piszą same kobiety, pewnie same po 30 stce, z zazdrości, że taki woli młodsze. Tutaj pełno takich sfrustrowanych kobiet.

Gość gość
A skąd wiesz, że kobieta po 30 jest przechodzona? :D

Gość gość
Ja mam 21 lat i też nie chcę starszego. Mój chłopak ma 19. :P Więc koleś nie pieprz głupot, że młodsze lecą na starszych. Wmawiaj sobie stary dziadu, że jakaś młoda poleci na Twojego flaka. :D

Gość gość
Mąż mojej sis już po 30. łykał niebieskie tabletki, bo mu nie stawał. Także nie warto brać się za starych, bo szybko im sprzęt opada.

Gość gość
Ja też bym nie chciała starego, bo oni to zazwyczaj alimenciarze, rozwodnicy. Lepiej wziąć młodego.

Gość gość
A skąd wiesz, że kobieta po 30 jest przechodzona? xxxx Bo kobiety z reguły mają często więcej partnerów niż faceci. W dodatku kobiety często kłamią jeżeli chodzi o ilość partnerów. Dziewic w tym wieku ze świecą szukać. A jak już nimi są, to z reguły mają wygląd poniżej przeciętnej, a jak nie, no to gratuluje, ale taką kobietę ciężko znaleźć.

Gość gość
21:55 Totalny z Ciebie mizogin, nie dziw się, że żadna cie nie chce. :D

Gość gość
I proszę nie podszywajcie się za młode dziewczyny, i nie piszcie w ich imieniu, bo dobrze większość wie, że tutaj siedzą przeważnie same sfrustrowane kobiet.

Gość Ciekawa99
Moj narzeczony ma obecnie 36 lat gdy zaczelismy chodzić ze soba ja mialam 16 on 33. Roznica wieku nie powinna miec duzego znaczenia jesli oboje ludzi sie kocha i sa ze soba szczęśliwi

Gość gość
Totalny z Ciebie mizogin, nie dziw się, że żadna cie nie chce. xxxx Mizogin, bo napisałem prawdę ? W dodatku nigdzie nie obraziłem kobiet. Jeżeli pisanie prawdy, która ci nie odpowiada, traktujesz jako mizoginię, podobnie jak niektóre kobiety tylko na spojrzenie się na nie, za molestowanie seksualne, to zbytnio wiele nie odbiegasz od tych drugich. Typowe przekręcanie słów, na swoją korzyść i obronę.

Gość gość
gość dziś Nikt się tutaj nie podszywa. Zrozum w końcu, że czasy się zmieniły, nie jest tak jak w Twojej młodości. Ja lubię młodych kolesi, mam 21 lat i nikt mnie do starego nie przekona.

Gość gość
22:00 Jaką prawdę? Typowy flustrat z Ciebie, typowy polus. Dlatego Polki wolą Hiszpanów, bo przynajmniej mają wygląd. Polak to brzydal z piwnym brzuchem i podłym charakterem. Hiszpanie są dużo lepsi.