Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wypada 32 latkowi podrywac dziewczyny od 21do24l?

Polecane posty

Gość gość
Tak, tylko pytanie po co i na co. Chcesz sie dalej bawic i uzywac zycia? A co robiles dotad? 21 latki maja jeszcze siano w glowie. A w wieku 32 lat warto juz miec perspektywy na zycie i jakis plan na siebie.

Gość gość
Jaką prawdę? Typowy flustrat z Ciebie, typowy polus. xxxx Piszesz, że frustrat, skoro nawet nic o mnie nie wiesz. Chyba nie odróżniasz autora tematu od kogoś innego. Ja nie jestem sfrustrowany, w dodatku nawet 30 stki nie mam. A zdanie swoje mam. Polki ? Robią przeważnie wstyd za granicą innym porządniejszym kobietom, zwłaszcza tej mniejszej liczbie.

Gość gość
czy ja wiem czy wypada... a czemu takie mlode? czy to ze wzgledu na dziewictwo, wyglad czy niedoswiadczenie? czy takiemu 32 latkowi takie mlode dziewczyny nie wydaja sie niedojrzale? Nie jestem oburzona, po prostu staram sie zrozumiec. Mnie podrywal 33 letni mezczyzna, ja mam 10 lat mniej. Faktycznie mlodo wygladal, ale mentalnosc zupelnie inna. Wydawal mi sie zbyt dojrzaly, powazny i w ogole taki.. jakby zaraz chcial dzieci, co mnie przerazalo :(

Gość gość
jestem niedoswiadczony i prawiczek

Gość gość
22:10: chodź do mnie, też mam 33 lata, ale nie chcę dzieci.:)

Gość Ciekawa99
Moj narzeczony jest o de mnie o 18 lat starszy. Nie kazda mloda kobieta leci na kase. Ja mam 19 lat a on 36. Oboje pracujemy i planujeny wspolnie życie Robicie niepotrzebnie problem. Milosc nie wybiera

Gość gość
Bierzesz pod uwagę tylko wiek, to chore. Nieważne uczucie,nieważne co sobą kobieta prezentuje, a tylko ile ma lat i wiek to dla takich zboczencow główny wyznacznik. Zakochać się w peselu, nie w człowieku. Kiedyś jak facet się zakochał to nie patrzył czy ona ma 25 czy 35 lat, bo po prostu mu się podobała. A teraz pełno chorych zbokow co tylko na pesel patrzą. To juz nie uczucie tylko wyrachowanie i grube kompleksy.

Gość gość
a ja mam 38 lat i chce zwiazku z 26 latka, chce miec mloda, seksowna zone, to moj glowny cel zyciowy

Gość Ciekawa99
gość wczoraj To ze facet jest starszy od kobiety o kilka lat nie oznacza od razu ze jest zbokiem. Jestem mlodsza od swojego o 18 lat i nie mam komoleksow tak jak to jest napisane

Gość gość
Myślę że to zależy od dziewczyny. Sam mam 30 i nie widzę problemu jakby miała 18. Tylko nie traktuje tego jako jakikolwiek plus. O ile ma w głowie poukładane. A to jakich woli to też nie wiadomo. Miałem kolegę co wolał milfy a mówi się że faceci wola młodsze. Podstawa to by nie traciła dzieckiem ani matką. A ty juz 18 18 a 30 30 nie równa.

Gość Ciekawa99
Kazda kobieta jest inna i nie mozna jedna oceniac na podstawie drugiej

Gość gość
Też nie każda dziewczyna jest ładna. Te które nie są zbyt ładne nie powinny wybrzydzac różnicy wieku. Myślę nawet że bardzo taka dziewczynę uszczesliwi taki podryw i te około dekady różnicy nie będzie dużym problemem.