Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak dobrze zrobic biszkopt

Polecane posty

Gość gość

Robie krolewicza i jest tu biszkopt.Pierwszy raz bede piekla.Zeby zaklaca nie bylo.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Nagrzać piekarnik na 160 stopni, ubijasz 6 białek ze szklanka cukru, jak już ubijesz to dodajesz żółtka stopniowo i jeszcze trochę miksujesz, potem dodajesz szklanka mąki i łyżeczka proszku do pieczenia. Wykladasz blachę papierem do pieczenia (ja lekko smaruje go maslem), wylewasz masa, 40 min i gotowe

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Łyżka octu do jajek

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Po co?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
gość dziś jaki proszek? Po kiego czorta? Dobrze zrobiony biszkopt zadnego proszku nie potrzebuje!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
To nie dodawaj, ja dodaje i nie zdarzyło mi się, żeby biszkopt nie wyrósł albo miał zakalec

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
na wszelki wypadek wsyp polowe plaskiej lyzeczki.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
A jak się upiecze, to wyjmij z piekarnika i rzuć na ziemię z wysokości kolan- dzięki temu nie opadnie.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
gość dziś a ja nie dodaje i tez nigdy nie bylo problemow - a biszkopty pieke bardzo czesto

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Super, gratuluję ci- autorka poprosiła o przepis, podałam jej swój, jak masz lepszy, to proszę bardzo- masz pole do popisu, mnie akurat średnio, a nawet wcale nie interesuje, jak często pieczesz biszkopty.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Też polecam ten przepis Moich Wypieków, biszkopty wychodzą idealne nawet mnie, a do ciast mam raczej lewe ręce.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
w piekarniku izaura siedzi. pieknie wyroslo. tylko zeby zaklaca nie bylo.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×