Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Antykoncepcja czas brania

Polecane posty

Gość gość

Hej! Czy antykoncepcja hormonalna 2 miesiące może na trwałe wprowadzić zmiany w organizmie? Ginekolodzy przekonują, że nie... Jakie macie doświadczenia?

Gość gość
Tak już jeden miesiąc oznacza dożywotnią bezpłodność, pasi?

Gość gość
Nie. Naprawde, miliony kobiet na swiecie ja stosuja, a jedynie w zacofanej Polsce glosy o szkodliwosci, ktore oczywiscie motywowane sa ideologicznie, nie medycznie. Dzisiejsza antykoncepcja hormonalna to naprawde nie to samo, co w latach 60tych. Owszem, moze komus nie pasowac, sa takie przypadki. Lub moze byc zle dobrana. I naprawde, ale to naprawde nie wprowadza 'zmian w organizmie'

Gość gość
Mi od roku wypadają włosy i już jest naprawdę źle. Winy doszukuję się w antykoncepcji, bo wszystkie badania dobre, dieta też... Czy te 2 miesiące mogły mieć aż taki wpływ?

Gość Jadzia 55
Ja biorę belare już prawie rok i jestem zadowolona ,gdyż wiele się zmieniło bardziej na plus niż minus.Miesiączki zrobiły się regularne,bóle brzucha przedmiesiączkowe zaniknęły,poprawiła mi się cera. wydaje mi się ze twoje dolegliwości są związane z czymś innym,musisz zasięgnąć opinii lekarza.Ja w każdym razie nie spotkałam się z takimi dolegliwościami ,przy stosowaniu antykoncepcji.