Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

znalazlam 400zl czy musze je gdzies oddac?

Polecane posty

Gość gość

Podczas bieganie znalazlam 400zl zwiniete w jeden banknot, czy jesli znalazlam te pieniadze to moge je zastrzymac? kuzynka mowi mi ze musze to oddac na Policje. Jak jest w rzeczywistosci?

Gość gość
Nie oddawaj nie bądź idiotka.Nie sluchaj nikogo.znalezione to twoje,nikogo to nie jest sprawa,a napewno nie kuzynki.Jak zaniesiesz to na psy,to pies se to weznie

Gość gośćchuflada
Kuzynce powiedz ze znalazlas w tym samym miejscu jeszcze 5 tysiecy :P

Gość gość
Kurde, to nie jest specjalnie duża kwota. Chyba bym nie oddała na policję bo oni sami rozparcelowaliby między siebie i tyle by ktoś je odzyskał. A ja miałabym na dwa dni na jedzenie.

Gość gość
jesteście pieprzonymi egoistkami, to są czyjeś pieniądze może akuratktoś zgłosi się na policje, oddaj.

Gość gość
Nie oddaje się kasy.Jakbyś znalazła cały portfel to co innego,bo tam są dokumenty i człowiek ma morala to zanieść temu co zgubił .Ale jak kasa spada z nieba to się bierze.

Gość gość
To że znalazłaś nie znaczy że są twoje, napisz ogłoszenie np na fb że znalazłaś pieniądze i niech zguba poda kwote.

Gość gość
21:21 ta..może jeszcze twoje.Nie zgubilas przed minutą?

Gość gość
Nie bądź głupia. Jak znajdziesz kase,to się bierze i już A nie gada o tym.Policja to chętnie sobie to weźmie już ty się nie martw.Oni mają dziennie tyle nie swojego towaru ze hoho.

Gość gość
Na jedzenie na DWA DNI ??? Serio ???

Gość gość
Co innego znaleźć portfel z dowodem i pieniędzmi a co innego same pieniądze, przecież każdy cwaniak może udać ze to on zgubił. Jak oni udowodnią czyja to kasa?

Gość gość
gość dziś To że znalazłaś nie znaczy że są twoje, napisz ogłoszenie np na fb że znalazłaś pieniądze i niech zguba poda kwote. x Odpisze 100 chętnych, a 10 trafi kwotę i co wtedy?

Gość Maryja z Nazaretu2
to indywidualna sprawa. Z jednej strony mozesz miec moralniaka ze babka zgubiła rente i nie ma co jesc...a ty se kupisz nowa torebkę :( z drugiej strony jesli naglosnisz sprawe to moze sie zglosi po tą kasę tysiac osob i ktos tam trafi w kwotę ... Przywłaszczenie cudzego mienia wydaje mi sie jest wykroczeniem. wiec nie afiszuj sie na fejsbuku...:) Jesli oddasz-Przysluguje ci iles tam % znależanego. Ja bym tam nie oddała. ZNalazlam kilka razy w zyciu 10 zł,20 zl...raz 100zli noigdy nie oddałam. Oddałam kilka telefonow,dokumenty.

Gość gość
Jeżeli znalazłaś same pieniądze, bez portfela w zestawie, to daruj sobie wycieczkę na komisariat i wydaj te 400 zł z głową :classic_cool:

Gość gość
Sprawa wygląda tak, powinieneś zanieść na psy, później sprawa powinna trafić do sądu, sąd zarobi 100 a 300 na skarb państwa.

Gość gość
"syn fubu wczoraj dziś Jesteś p*********m baranem." x dlaczego? przecież dobrze napisał, wiekszość ludzi tak robi gdy znajdzie portfel z kasą - zabiera hajs, a portfel oddaje na komendę