Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szczery Niuniek

To ja jestem Niuniek i stań ze mną do walki Szczerbaty Ciulu

Polecane posty

Gość Szczery Niuniek

zawsze szczery boi się Niuńka :)

„stań ze mną do walki” x Na udeptanej ziemi, gdzie czci i honoru niewiasty bronić będziesz aż do krwi ostatniej kropli z żył? xxx Biorę czipsy i piwo, tylko żeby nie było jak ostatnio z grillem:o

Gość gość
jak było z grillem?

Gość Szczery Niuniek
Nie masz odwagi?A odgrażałeś się, że mnie wychłostasz penisem po twarzy. Za krótki jesteś :D

Jestem bi i miałem ze trzy przygody oralne z kumplami. Ostatnio wracałem z imprezy i przechodziłem obok klubu cactus we Wrocławiu. Pomyślałem ze wejdę na chwile może dam się skusić na lodzika. Pokręciłem się chwile i wszedłem do kabiny gdzie był jeden koleś. Nie zastanawiając się ukleklem i zacząłem obciagac... po chwili do kabiny ktoś zapukał i nacisnął klamkę. Doszło kolejnych dwóch kolesi. I to było to coś, stało trzech a ja im obciagalem na zmianę, byłem tak zaangażowany ze nie mogłem się opamiętać i każdemu o******alem do końca. Po wszystkim wstałem i po prostu wyszedłem. Wiem ze to pewnie dziwne itp ale podniecające było z***biscie :)

Gość gośćAlek
Ty jesteś stworzony do obciągania dlatego że nie masz zębów z przodu piękna sprawa