Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pierwszy raz!!!!!!!

Polecane posty

Gość gość

Niedawno wspolzylem z dziewczyną która była (bądź nadal jest) dziewicą. Zabezpieczyliśmy się, użyliśmy nawilżacza Jednak próba wsadzenia członka ją przerosła i po wsunięciu jakiś 3/5 cm zaczęła krzyczeć że ją boli. Ponawialismy ruch parę razy bez żadnego skutku. Odpuściliśmy sobie i postanowiliśmy odczekac. Gdy się podniosła dosłownie zalała ją krew(krwawiła jak przy miesiączce przez trzy może cztery dni) i skarżyła się na ból w pusi. I sytuacja ma się tak że do ginekologa pójść nie pójdzie (mamy dopiero po 16 lat, rodzice by nas dosłownie zabili) a mam pytanie. Czy takie zjawiska jakie mieliśmy przyjemność doświadczyć są naturalne? Czy możliwe że błona została tylko naderwana, a nie przebita i następnym razem może też ją boleć? Czy mogę jakoś złagodzic ten ból? Planujemy kolejne zbliżenie (aktualnie zabawiamy się tylko palcami, Z tego co zaobserwowałem bez podniecenia jednak z nawilżeniem wchodzą trzy palce Może to przydatna informaxja Boje sje że znowu będzie ją boleć przy próbie wprowadzenia członka)

Gość gość
No Proste dziewcia krew Błona dziewicza Ból podczas seksu - najczęstsze przyczyny Ból w okolicach wejścia do pochwy i bolesność podczas stosunku zwykle powodują: Grzybica pochwy - jest spotykana nagminnie. Objawia się swędzeniem, pieczeniem, zaczerwienieniem okolic pochwy i gęstą wydzieliną. Leczenie trwa 3-7 dni. Uczulenie - zwykle jest to reakcja na nowe mydło, dezodorant intymny, piankę antykoncepcyjną itp. Zapalenie łechtaczki - może być wywołane jej zbyt silnym pobudzaniem albo gromadzeniem się woskowej wydzieliny w fałdzie skóry. Zapalenie przedsionka pochwy - objawia się zmianami podobnymi do brodawek, które powstają w okolicy wejścia do pochwy. Opryszczka narządów płciowych - w obrębie genitaliów pojawiają się swędzące pęcherzyki, a następnie bolesne nadżerki. Nawrotom sprzyjają infekcje, stres, nadmierne opalanie lub wyziębienie organizmu. http://www.poradnikzdrowie.pl/seks/problemy-z-seksem/co-robic-gdy-wspozycie-sprawia-bol_33691.html

Gość gość
Ból podczas współżycia: pochwica Bywa, że mięśnie otaczające wejście do pochwy kurczą się tak mocno, że mężczyzna nie może wprowadzić członka. To tzw. pochwica - schorzenie powstające w psychice. Dotyka ona przede wszystkim kobiety mające złe doświadczenia seksualne (np. gwałt, molestowanie) lub wychowane w atmosferze potępienia seksu. Pochwica ustępuje prawie w stu procentach, ale konieczna jest psychoterapia i trening - zaczyna się go od nauki głębokiego rozluźnienia mięśni. http://www.poradnikzdrowie.pl/seks/problemy-z-seksem/co-robic-gdy-wspozycie-sprawia-bol_33691.html

Gość gość
I Jestes Pedofilem

Gość gość
By być pedofilem musiałbym być starszy a w tym wypadku mogę się zaśmiać że dziewczyna to pedofilka bo pół roku starsza ;) Najbardziej by mi pasowała tu pachwica. Reszta zdecydowanie odpada

Gość gość
jesteś pedofilem podniecają cie młode dziewczyny

Gość gość
pierwszy raz przeżyłeś idz się lecz debilu

Gość gość
ty jej tym k*****m krzywdę zrobiłeś ****ać nawet nie potrafisz a zabierasz się męska kur