Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olka12314

Ankieta rak szyjki macicy PROŚBA O WYPEŁNIENIE

Polecane posty

Witam, przygotowuję pracę licencjacką na temat: „Wiedza kobiet na temat profilaktyki raka szyjki macicy” i w związku z tym zwracam się z uprzejma prośbą o wypełnienie ankiety. Poniższa ankieta jest całkowicie anonimowa. Uzupełnienie kwestionariusz zajmie Państwu kilka minut. Proszę o udzielanie szczerych i wiarygodnych odpowiedzi. Z góry dziękuję za uzupełnienie formularza. Poniżej link do ankiety https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd-x2HwNKLKF4wtesSW8gJcdEHlyoRnpS93AoFKxtl19EUlBw/viewform

Gość gość
Zaczęłam to wypełniac, ale ankieta jest po prostu głupia. Ja mam 33 lata, wyższe wykszt. medyczne i szczepiłam sie przeciwko HPV, a nie ma takiej opcji do zaznaczenia! Jakaś głupia gęś z gimbazy to pisała. Druga sprawa-w pytaniu dlaczego kobiety nie korzystają z "zaproszeń na cytologię', ano dlatego, ze nie chcą ich wykonywać na NFZ, skoro chodzą do ginekologa prywatnie. Znów takiej opcji do zaznaczenia nie ma!!!! Na miejscu promotora nie zatwierdziłabym takiego knota!!!

Gość gość
Wypowiedziała się kultralna pani z wyższym wykształceniem medycznym, a jak chamica od pluga albo budy z piwem oderwana. Nie mogłaś normalnie dziewczynie zwrócić uwagi na błędy?

Gość gość
od "normalnego" zwracania uwagi to jest promotor :) ogólnie to wstyd dawać coś takiego promotorowi a tym bardziej publikowac w necie :)

Gość gość
Puknij się w czoło i to porządnie i zapamiętaj sobie, ze po pierwsze człowiek uczy się na błędach, a po drugie uczy się całe życie. I mamy tu doskonały przykład, ze studia można skończyć, a wiedza nie musi iść w parze z klasą i oglada, o inteligencji nie wspomnę.