Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Złe samopoczucie z powodu małej ilości życia seksualnego. Zobaczcie

Polecane posty

Gość gość

Witam, lada dzień kończę 30 lat i w życiu miałem tylko 3 kobiety. Jeden długi związek z dziewczyną - 1 rok, seks był bardzo tradycyjny, bez oralu, tylko w cipke. Potem pozanłem koleżankę w pracy, była zajęta. miała faceta. Ale mieliśmy krótki 3 miesięczyn icydent masa seksu, lizałem ja, ona mnie, ru/chanie po całą noc gdy jej facet wyjeżdzał. Potem miałem mały seks układ z mężatką, której mąż wyjechał na delegacje to było około roku, ale tak tydzień na 3 miesiące, więć seksu też niewiele. Ale było wszystko każda forma. Teraz jak widzę że jestem coraz starszy żal mi życia że się nie wyszalałem. Zazdroszcze że nie jedziłem na dyskoteki z kumplami i nei ru/chalem wszystkiego co się dało. Kumpel się chwalił że robił tak 2 - 3 dziewczyny w wieczór. Zal mi tego :(

Gość gość
Ja w poniedziałek kończę 33 lata i jeszcze nie dymałem i pewnie już nie podymam, bo po co... Jeszcze parę lat, a zostaną mi same podstarzałe pasztety i młode pijawki lecące na kasę

Gość gość
malo

Gość gość
Lecz się pojj****y autorze

Gość gość
:D ***aka jesteś i tyle.

Gość gość
śmiech :D mój kumpel 22 lata zaliczył 16 lasek musisz byc brzydalem

Gość gość
u

Gość gość
Autorze, na takich debili jak ty brak mi już obelg. Ja mam 34 lata i jestem prawiczkiem. Nie wyobrażam sobie skakać z kwiatka na kwiatek, zaliczać jakieś szmule, dymać mężatek. Przez takich jak ty nawet porządne kobiety uważają facetów za kürwiarzy. Giń gadzino, niech ci ugnije kjutas z jajami, obyś już nigdy nie zarüchał:)

Gość gość
he

Gość gość2545
Ja mam 35lat i od 15roku zycia jestem z jedna kobieta i tylko z nia mialem sex a i tak codziennie jestem na nia napalony jak nastolatek