Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Majac ladna 25 latke kupowalbym jej regularnie ciuszki placil za wspolne wyjscia

Polecane posty

Gość gość

i jednym slowem dbal o nia finansowo. Kupowalbym rowniez torebki, buciki, kosmetyki. Mysle ze to dobra oferta w porownaniu do przecietnego Polaka. Mojej partnerce goge dac ucuzcie, cieplno, inteligencje, poczucie humoru, odpowiedzialnosc i wsparcie finansowe.

Gość gość
To nie jest specjalnie niewiarygodna oferta

Gość gość
A to się sponsoring nie nazywa? Jak ktoś jest naprawdę piękny to właśnie chce tego, żeby ta druga osoba widziała w niej coś więcej. Nikt nie chce być kochany tylko za urodę.

Gość gość
Ja mam 25lat,przystojnego mężczyzne, 26latka, ma auto za 230tys,z salonu, piekny apartament, placi za wspolbe wyjscia, jest dżentelmenem, rozpieszcza mnie, ciuchow nie kupuje, bo nie jest moim sponsorem, czasen jakąś biżuterię, ale to prezenty, i nie... Nie za seks, bo go jeszcze nie bylo :) znamy sie 2lata,a parą jesteśmy od listopada.

Gość gość
ale ja chcialbym ja pokochać, po prostu chce by mi sie dziewczyna podobala, ale kochalbym za wnetrze

Gość gość
a jak 26 latek zarobil na auto za 230 tysiecy? odpisz prosze

Gość gość
gość dziś ale ja chcialbym ja pokochać, po prostu chce by mi sie dziewczyna podobala, ale kochalbym za wnetrze x Ja bym się tak czuła jakby mnie ktoś chciał kupić. Zresztą ja w ogóle nie pozwalam żeby ktoś za mnie płacił.

Gość gość
Właśnie. Powiedz mi, jak 26 latek zarobił na samo auto 230 tys. Jeśli pomogli rodzice itd, to żadna niewiarygodna sprawa. Przeciętnego chłopaka nie stać na auto za 230 tys z salonu, więc nie masz się czym chwalić, bo albo coś kombinował, albo mu pomogła rodzina, a wtedy żadna w tym jego zasługa, że ma dzianych rodziców.

Gość gość
Oferujesz mniej niz moj 28letni maz

Gość gość
mniej? to co on oferuje ponad to?

Gość gość
hedo ty atencyjny k*******ne

Gość gość
Chociażby to, że będąc tylko kilka lat ode mnie starszym nadaje na tych samych falach co ja i możemy na spokojnie razem budować przyszłość

Gość gość
Jak jest inteligentny to zarobi spokojnie 230tys zł na nowy samochód z salonu

Gość gość
hahaha zaczynajac prace od 26 roku zycia i zarobki od 3 tysiecy netto miesiecznie, majac 26 lat moze przecietny czlowiek uzbeirac 23 tysiace a nie 230 tysiecy

Gość gość
mialo byc zaczynajac od 23 roku zycia

Gość gość
Witaj autorze. Mam na imię Klaudia, 24 lata i podoba mi się wizja jaką przedstawiłes. I nie chodzi mi o czystą kalkulacje, ale chciałabym mieć mężczyzna przy którym mogłabym poczuć się kobieco jednocześnie poświęcając się na dbanie o nasz związek i budowanie prawdziwie silnej relacji, a być może rodziny w przyszłości.

Gość gość
gość dziś Właśnie. Powiedz mi, jak 26 latek zarobił na samo auto 230 tys. Jeśli pomogli rodzice itd, to żadna niewiarygodna sprawa. Przeciętnego chłopaka nie stać na auto za 230 tys z salonu, więc nie masz się czym chwalić, bo albo coś kombinował, albo mu pomogła rodzina, a wtedy żadna w tym jego zasługa, że ma dzianych rodziców. x Osobiście założyłam i prowadzę firmę, zyski ponad 50tys na miesiąc. Wożę się autem z salonu za nieco ponad 400 tysięcy. Zapracowałam sobie na to w wieku 27 lat, i protestuję przeciw idiotycznemu domniemaniu, jakoby każdy, kto posiadał pieniądze jest złodziejem, lub je otrzymał. Nie masz pojęcia ile pracy i wyrzeczeń, ile nieprzespanych nocy kosztuje własny biznes. Jeśli masz odwagę, możesz się poświęcić i osiągnąć to samo, co ja, albo wspomniany w komentarzu facet. Proszę bardzo. Ale jeśli nie masz niczego do powiedzenia, poza obrażaniem innych, to lepiej milcz.

Gość gość
Jak pracuje od 18 roku życia to spokojnie tyle zarobi

Gość gość
Przecież 230tys zł to nie jest jakaś duża kwota

Gość gość
Jak potrafisz myśleć logicznie to nawet w wieku 18lat zarobisz 230tys złotych i to legalnie. Zamiast imprezować weź się za robotę.

Gość gość
buahahaha w wieku 18 lat zarobic 230 tysiecy 18 latek ma szczescie jak go wezma po maturze na kelnera za 2500 netto razem z napiwkami

Gość gość
16:19 Dobrze, że chociaż humor masz dobry, skoro zaradności i pomyślunku brak ;)

Gość gość
Co w tym śmiesznego przecież jest to możliwe i nie trzeba kraść

Gość gość
niczym nie różnisz się od alfonsa, smieszny autorze :D

Gość gość
Ja chętnie bym na taki układ poszła. Już miałam kilka związków i z bogatymi i z biednymi, nigdy nikogo nie oceniałam i co z tego mam? Nic. Lepiej znaleźć bogatego i ogarniętego faceta, a miłość przyjdzie z czasem, niż liczyć na jakieś uniesienia, a potem klepać biedę z pijakiem lub takim który cię bije i gwałci, wtedy wrażeń ci nie zabraknie. Może i jestem egoistką, ale to wszystko zależy od nas, a dzieci wołają jeść. Wiec nie bądźcie głupie, tylko jak macie pożądanego faceta, bądźcie mu wierne i trzymajcie się go, albo same na siebie zaróbcie. Mnie już życie nauczyło wiele i klapki mi z oczy spadły.

Gość gość
16:03 I po chuj to wszystko? Dla kasy. Ble, nie lubię takich ludzi co tylko kase widzą w życiu

Gość gość
Jakby każdy mogl zarobic 230 tys to gospodarka by runela i nie bylo by komu pracowac w większości zawodów. Wiec nie gadajcie ze dla każdego to możliwe albo sie pochwalcie czym się zajmujecie.

Gość gość
gość dziś W takim razie zdolny ale frajer.

Gość gość
Bo tylko inteligentni ludzie są w stanie tyle zarobić reszta debili będzie robić za 3tys zł.