Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SarskaM

jestem w ciąży?

Polecane posty

Drugi dzień spóźnia mi się okres, trochę zaczynam się martwić ponieważ od zawsze miałam regularnie miesiączkę. Do prawdy trochę bolał mnie brzuch oraz piersi które bolą nadal ale okresu brak, do tego od kilku dni borykam się z zapaleniem pęcherza. Dodam że około dwa tygodnie temu kochałam się z chłopakiem bez zabezpieczenia ale był to stosunek przerywany, natomiast tydzień temu mój chłopak doszedł we mnie ale juz wtedy dni płodnych nie miałam. Możliwe jest to że okres po prostu spóźnia się przez to zapalenie pęcherza czy może jednak jest to ciąża? :)

Gość gość
Uwielbiam takie tematy. Nikt wróżką nie jest, kup test ciążowy albo idź na badania.

Gość gość
Zrób test to się dowiesz.

Gość gość lidka1
dokładnie zacznij od zrobienia testu, najlepiej z tego pierwszego porannego siusiu; przyczyną opóźnienia okresu może być nie tylko ciąża-infekcja, stres, podróż na przykład; dla spokoju i pewności udaj się do ginekologa, sprawdzi wszystko; tym bardziej że masz to zapalenie, to też trzeba leczyć; a przy okazji może porozmawiaj o antykoncepcji; ja stosuję tabletki belara od prawie roku; wszystko jest po nich dobrze i przede wszystkim nie muszę się stresować po każdym seksie :)

Gość gość
stosunek przerywany to nie metoda zabezpieczenia. Jak wyznaczasz sobie te dni płodne?

Gość gość
Zastanawiasz się, czy jesteś w ciąży? w w w. netporadnia.pl