Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MAM 38 LAT, NIEDLUGO 39, NA STUDIACH BYLEM LAMUSEM I CHCE NADROBIC STRACONA MLO

Polecane posty

Gość gość

-dosc ciezko by mi sie bylo teraz zwiazac z kobieta i zalozyc rodzine jak nigdy nie zaznalem imprez, pierwszych randek, przytulania sie z kolezanka z akademika ogladajac telewizje, podrywania dziewczyn z klubie, wspolnych wyjazdow na weekend, spacerow na plazy nocą itp zastanawiam sie jak choc troszku nadrobic tamte lata by dorosnac do swojej metryki

Gość gość
Jak dobrze zarabiasz, tak z min z 5 tysięcy netto, to możesz coś zdziałać, albo jak masz własną firmę. W innym przypadku można sobie darować. W dodatku musisz się też w miarę podobać takim młodym dziewczynom. Trzeba mieć wygląd.

Gość gość
Wypierdalaj śmieciu!

Gość gość
14:32 ok zalozmy iz spelniam albo niedlguo spelnie te warunki jak zapoznac takie dziewczyny?

Gość gość
Spełnisz te warunki ? Tzn ? Zrobisz sobie operacje plastyczną ? Obiektywnie sobie sam odpowiedz, na ile wyglądasz, i czy jesteś przystojny, szczupły itp. Kolesie sobie lubią wmawiać kłamstwa na swój temat. i podnosić sobie samoocenę, w kwestii wyglądu. W swoim wieku już powinieneś tyle zarabiać, jeżeli myślisz o młodszych. Bo za niedługo, to może się zrobić z 10 lat i tak dalej aż w końcu przyjdzie śmierć.

Gość gość
podaj prosze sposoby by zapoznac mlodsze dziewczyny, a spelnienie tych warunkow pozostaw mnie

Gość gość
upik

Gość gość
ja prdl, codziennie to samo :o co za nudny troll :o

Gość gość
Od dziś zaczynam nowe zycie. zabieram sie za 1. wyglad 2. zdrowie 3. kariere za rok bede wygrywem :D

Gość gość
Autorze mój brat, 35 lat,zbiera meska ekipe na wypad do Sant Tropez. Chyba już nawet mają dziewczyny jakieś "zarezerwowane" ;)

Gość gość
nie moge znalezc dzisiejszego tematu, wiec we wczorajszym napisze tylko ze naprawde dzieki za wszystkie rady i analizy, choc byhlo ich mniej niz liczylem, ale i tak dziekuje przejde od slow do czynow i zaczne na internecie i w realu podrywac dziewczyny szukajac szczescia w zyciu

Gość gość
juz z 10 lat temu zagadywalem fajne dziewczyny na czacie i potem na gg rozmaiwalismy i onbe sie chcialy spotkac ale ja przeciagalem rozmowy i potem one znajdowaly chlopaka i sie konczylo one wtedy byly mlodsze ode mnie o kilkia lat teraz minelo 10 lat i one juz pewnie maja rodziny a ja dalej sam :(