Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobiecykarol89

Szef mi dał nową umowę

Polecane posty

gratuluje Karolek, w sumie to tak jak ktoś ostatnio pisał, nagromadzisz sobie doświadczenia w handlu w tym sklepie, życze Ci żeby Ci to na dobre wyszło, a kiedyś żeby Ci łóżka i szafy z Ikei spadały z nieba :P:P

Srynik dziś gratuluje Karolek, w sumie to tak jak ktoś ostatnio pisał, nagromadzisz sobie doświadczenia w handlu w tym sklepie xx c= mhm kto gdzie i do czego? dzięki ;)

Gość gość
zeby ci szafy z nieba spadaly :D usmialam sie XDDD

Gość gość
a jaki to sklep? Spożywczak ?

no przydalyby sie te szafy bo są fajne, ale nie tylko szafy ogolnie lepsza kasa, bo na wlasne 4 sciany w tej robocie na pewno nie zarobie 150.000 przez 10 lat jak srynik pisal 120 miesiecy ale to jakbym w ogole nie wydawal wyplat, a przeciez nie odzywiam sie powietrzem, nie chodze w stroju adama, nie jezdze wszedzie rowerem, itd. :o 🖐️ a kto pisal o tym doswiadczeniu i gdzie to nie wiem do czego to bylo?

Gość gość
gratuluje a podwyzke>?

Gość gość
Karol, z kim ty mieszkasz i gdzie?

a ktos pisał. karolek, a moze narobisz sobie doswiadczenia w handlu, moze teraz zaczynasz z tym, a kiedyś sam będziesz handlował towarem i zostaniesz milionerem??

Gość gość
A rodzice nie chcą, żebyś miał partnera?

Srynik dziś [16:36 mam nadzieje; tez na taki pomysl wpadlem niedawno, jeszcze dzis rano myslalem o tym jadąc o 5:40 do roboty w ten chlodny ale sloneczny poranek lekko zrezygnowany jak od 3 tygodni..ze wydam 200zł w tym miesiacu na totka..jak Ci ludzie u mnie w sklepie nalogowo wysylają te kupony i zdrapki mhm 🖐️:o😭

Gość gość
kobiecykarol89, pamiętam, że kiedyś odpisywałam w Twoim temacie o jakimś typie co się do Ciebie przyczepił w sklepie i co? Ten gość dalej za Tobą chodzi i wypytuje?

gość dziś Tak, to nasz stały klient. Nie, teraz już jest grzeczny i mnie słownie nie molestuje jak na początku, dał sobie spokój. Jest grzeczniejszy jak wtedy, ja też już mu mówię cześć i traktuje go jak on chce. Przeszło mu anty- nastawienie do mnie, jak przestalem o niego wypytywac i rozmawiac z innymi. 🖐️ Od poczatku powinienem wiedziec ze z nimi sie nie rozmawia na zadne tematy poza słuzbowymi. I tak jest spokoj.