Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopal uśmiecha się do innych

Polecane posty

Gość gość

Ogląda się za innymi przy mnie. Mamy po 26 lat. Ja też czasami spojrzę na ładną kobietę i mogłabym to nawet razem z nim komentować bez oporów, ale nie robię tego w taki sposób. On się do nich uśmiecha jakby się napalił i stracił rozumek. A najgorzej, że wcale nie do tych naprawdę atrakcyjnych i pięknych kobiet, na które ja zwracam uwagę, tylko najczęściej do nastolatek, niekoniecznie „zrobionych”. Sama wyglądam dość młodo, więc to oczywiste jakie chłopiec ma upodobania. Zwracałam mu ze 2 razy uwagę, bez awantur. Dzisiaj przegiął, zapytany co się tak uśmiecha nie wiedział co powiedzieć, jakbym go wyrwała z hipnozy. Za każdym razem się tego wypiera, uważa że wymyślam, że mam problemy ze sobą, a on nic nie robi i wcale się nie uśmiecha. Mam tego już dość, brak szacunku, w dodatku kłamie. Jakieś rady? Rzucić gnoja? I nie, ni

Gość gość
... i nie, nie każdy facet tak ma. W tytule „chłopak”, kliknęło mi się :P

Gość gość
on cię zdradzi zobaczysz

Gość gość
Jakby był zapatrzony w Ciebie to nie zachowywałby się tak. Ewentualnie razem byście sobie oglądali inne. ;)

Gość gość
Chłopiska tak mają tylko by zdradzali

Oglądanie się za innymi w twojej obecności jest typową oznaką braku szacunku, lub braku umiejętnośc***anowania nad swoimi odr******** Jak do niego nie dotrze, to oglądaj się za innymi facetami przy nim, niech poczuje jak to jest ;)

Jezu, jak to forum cenzuruje słowa... nie można napisać normalnie "odru'chami", "umiejętności' panowania" :/