Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Salvamee

Proszę o poradę

Polecane posty

Gość Salvamee

Witam, mam 22 lata mam 158 wzrostu i ważę 63kg. Chciałabym mieć płaski brzuch ładną talie, spalić tłuszcz z pleców oraz rąk. Powiększyć pupę jak się da. Chciałabym wiedzieć czy regularność posiłków, jedzenie mniejszej ilości jedzenia, wyeliminowanie soli czy będzie wystarczające ? Plus do tego ćwiczenia tylko teraz pytanie jakie ćwiczenia.

Gość Salvamee
Dla kogoś kto byłby w stanie mi doradzić bardziej pomóc, możemy wymienić się e-mailami w celu wysłania zdjęć sylwetki.

Gość gość
Zmiana zaczyna się w głowie. Bo wiesz, możesz się katować 2 miesiące czy ile tam wytrzymasz, a potem jak Dominika Gwit stwierdzić że wolisz być gruba i przynajmniej szczęśliwa. No ale tak, na pewno warto wprowadzać dobre zmiany w życiu, eksperymentować ze zdrowym jedzeniem, ćwiczeniami - sprawdzać jak na Ciebie działają, które dają Ci energię i radość. Fajnie pamiętać o wymarzonych efektach, które mają nadejść, ale też cieszyć się z każdego treningu tu i teraz. Na youtube ćwiczeń nie brakuje, znajdziesz na pewno osobę z którą ćwiczy Ci się najlepiej. Jedzenie najlepiej nieprzetworzone. Nie wiem co teraz jesz, czy jesteś uzależniona od cukru, glutenu itp. Na temat jedzenia fajne rzeczy wrzuca na youtube Beata Pawlikowska i Gracjan z kanału TwojaNowaŚwiadomość, na pewno znajdziesz inspiracje co do odżywiania.