Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prosze o poradę

Polecane posty

Gość gość

Mam dwie dziewczyny które mi sie podobają z obydwoma umówiony, co robić , z jedna łączy mnie więcej no ale ta pierwsza już 2 spotkania, nie wiem czy mnie serio traktuje pierwsza, mowi ze mnie nie odrzuca, ale ta pierwsza mowi ze serio. Cholera...w jednym momencie dwie dziewczyny...

Gość gość
Znajdź sobie trzecią, Nie ograniczaj się tylko do dwóch dziewczyn

Gość gość
W jednym momencie dwie mi sie spodobały no ja niewiem co zrobić, powiem prawdę pierwszej....

Gość gość
Jak nie ma dziewczyny to źle, jak dwie to też niedobrze. Sam musisz zdecydować, zastanów się na której ci bardziej zalezy.

Gość gość
Nie o to chodzi ze mam dwie naraz, ale że się spotykam.z obydwoma naraz , i niewiem czy to dobrze, w sumie z zadna jakies większe uczucie mnie nie łączy. I jakiś zobowiązań uczuciowych póki co nie mam.

Gość gość
Odrzuć jedna, wybierz właściwa. Nie kieruj sie nagłymi emocjami bo sie okaże ze jeszcze trzecia sie trafi, emocje są slepe. Myśl jak cos robisz, a ty sie po prostu dajesz emocjom.

Gość gość
Jak powiesz o tym pierwszej to nie będziesz mieć u niej szans. Więc lepiej nie mów

Gość gość
Zresztą i tak na nich Ci nie zależy więc trwaj w tych relacjach póki nie znajdziesz 3

Gość gość
Wlasnie gdybyś myślał , wiedziałbyś ze zrobisz zle, kierując sie chwilowym emocjom zatraciłeś realne myślenie. Nie można pchać dwóch taczek na raz, a tez chyba byś zbankrutował płacąc za dwie dziewczyny .... A po za tym nie kłam powiedz prawdę tej co spotkałeś się 2 razy a Ci ulży,

Gość gość
Jak powiesz o tym pierwszej to nie będziesz mieć u niej szans. Więc lepiej nie mów X Niech powie pierwszej "zostańmy przyjaciółmi", przecież miłości jej nie wyznawał jeszcze

Gość gość
Póki co żadna nie jest jeszcze jego dziewczyną, więc w sumie nie ma powodu żeby z jedną "zrywał". Poznaj je lepiej i wtedy zdecyduj która ci bardziej pasuje.

Gość gość
Jeżeli uważacie że tak to działa :)

Gość gość
Wlasnie, rozumiem jakby mial jakies uczucia, ale 2 spotkania to jeszcze nie randka, zresztą ona mowi ze go nie odrzuca ok, ale nie powiedziała jako faceta czy kolegę, wiec w sumie ta relacja jest póki co neutralna. Wyluzuj, poznasz lepiej zadecydujesz,

Gość gość
Powiem tal, z pierwsza tego nie widzę, choć jakies przebłyski są, np. Mowi ze mnie nie odrzuca, chce się spotykać , niewiadomo kiedy bo ma studia i prace. A z druga widzę lepiej,,

Gość gość
No to stawiaj na drugą :)

Gość gość
Wybierz tą z większym biustem.