Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

15 lat roznicy

Polecane posty

Gość gość

Kobiety, które macie 15 lat starszych partnerów, czy widać między wami różnice wieku? Czy z biegiem czasu się ona zaciera czy przeciwnie? Chodzi mi zarówno wygląd jak i charakter, podejście do życia. Czy jest różnica jak kobieta ma 25 a jej partner 40 albo jak ona ma 40 a on 65?

Gość gość
Tez jestem ciekaw,mam w pracy fajną Dziunie 15 lat mlodszą ciekawe co ona mysli o starym pierdziochu:-P

Gość gość
To przepaść!!!predzej czy później to wychodzi !!!kwestia czasu jak się związek posypie.chyba ze ta starsza osoba ma olbrzymie pieniadze żeby zastrzymac ta młodsza

Gość gość
gość dziś że ci nie dryga

Gość gość
Jeszcze dryga ;-)

Gość gość
Może nie 15 ale u koleżanki jest 18 lat różnicy. Jak się poznali ona miała 28 on 46 i był 3lata po rozwodzie,na początku pięknie, teraz ona ma 40 on jest pod 60 ke, ona od dawna narzeka, że dziad się zrobił. Poza tym mówi, że straciła najlepsze lata życia przy nim, chciała mieć dzieci on miał 3 je z poprzednią żona, to kolejnych już nie chciał. Poniekąd sama się na to zgodziła, ale teraz żałuje, a boi się odejść, bo boi się być sama w tym wieku. A on wygląda jak mój wujek, starszy lysy pan z brzuchem. Po pracy kapcie i tv.

Gość Ciekawa99
Moj narzeczony jest o de mnie o 18 lat starszy. Ja mam 19 lat. Nie widac tej duzej różnicy wieku. Podejście do zycia mamy takie same. Dowiadujemy się bardzo dobrze. Jesteśmy ze soba juz 3.5 roku

Gość gość
Na dłuższy czas to zbyt duża różnica. Jak chodzi tylko o zabawę to Okey.

Gość gość
Ja mam męża starszego o 10 lat na początku było ok ale teraz mam Starego dziada z domu. Ja wyglądam młodo,dbam o siebie po pracy znajduje czas żeby iść na siłownię a ten stary dziad żre golonka i popija piwkiem . Wygląda jakby był moim ojcem a nie mężem. Zastanawiam się nad rozwodem. Małżeństwo z tym starym dziadem to najgorsza decyzja w moim życiu.