Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Oliwier96

nowopoznana dziewczyna dala na pierwszej randce...

Polecane posty

nie dosc ze latwa to wsadzila sobie bez mojej zgody sama gleboko do tylka. od razu wyciaglem. matko wstretne... jak juz bylo po zaczalem czuc obrzydzenie.

Gość gość
Dzisiejsze kobiety to szmaty jak takie lubisz to masz farta w dobrych czasach sie urodziles.

ja sie z nia na sex nie umawialem tak wyszlo. nie wiem moze innym facetom takie rzeczy sie podobaja i mnie nie powinno cos takiego brzydzic?

Gość gość
głupiś

a zapomnialem o najwazniejszym punkcie bez gumy. jak juz sie jej pozbylem to bylem bardzo z siebie niezadowolony.

Gość gość
dała mu do dupki a on się brzydzi hahaha

taa fajna, dzięki niej zrozumiałem jak czuje się zgwalcona dziewczyna. zadna laska jeszcze nie zrobila mi tak ohydnej rzeczy. ja nie wiem na ile ona tam byla czysta. co innego jakbym sam zaproponowal, zreszta j***e mnie to, poblokowalem ja i mam z glowy, nie bedzie juz moja dziewczyna.

Czyżby to była jedyna przygoda erotyczna, jaka Cię ostatnio spotkała? :D

Gość gość
To po uj szedłeś do łóżka? Było trzeba powiedzieć, że wolisz się najpierw poznać. A kobieta faktycznie obrzydliwa.

nie jedyna mialem normalne regularne stosunki z roznymi laskami ale to juz przesada odechcialo mi sie na jakis czas a moze i na zawsze :( przez ta idiotke nie chce mi sie seksu i jestem nieszczesliwy :(

bylem pijany i dalem sie zmanipulowac na szczescie to ta suka teraz cierpi bo zadnego zwiazku nie bedzie ;)

Gość gość
Jak to sama sobie wsadzila do tylka?Ja tego nie pojmuje,to moze tobie urwala,bo jak inaczej?Smiechu warte,fajna masz fantazje.

Gość gość
to zostałeś zgwałcony, współczuję ci :( dobrze by było zgłosić to na policję ale dowodów brak

jakos na boku mocno pijany bylem nie chce sobie tego przypominac chyba tylko nienormalny czlowiek moze miec takie fantazje.