Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To normalne, ze mojej przyjaciolce przeszkadza ,ze jem mniej od niej?

Polecane posty

Gość gość

Ona jest przy kosci, ja dosc szuczupla. Nie czuje sie przez to lepsza czy cokolwiek takiego, ale fakt, ze jem o wiele mniej od niej, czego jej nigdy nie wypominalam, ani jej wagi, ale taki jest fakt. Konflikt powstal kiedy bylysmy razem na pewnym wyjezdzie, gdzie ona jadla o wiele wiecej ode mnie, co mi nie przeszkadzalo, ale jej juz tak. Niestety byla niezadowolona, ze ona np, miala ochote na pizze czy inne niezdrowe jedzenie ,a ja niekoniecznie i pytala, ze co mi szkodzi, albo dlaczego nie chce z nia jesc chipsow wieczorem itd., niestety widac bylo ze jej sie to nie podoba, ze ja przeszlam na zdrowy tryb odzywiania. Nie klocilysmy sie o to, ze czuc bylo z tego powodu jakies male zgrzyty miedzy nami. Powinnam sie byla zmuszac do np. jedzenia pizzy z nia bo ona miala na nia ochote? Tak obiektywnie napiszcie

Gość gość
up

Gość gość
Nie jest to normalne. Nie przejmuj się "przyjaciółką", jest zazdrosna. Dalej zdrowo się odżywiaj (jak człowiek je zdrowo, to nie ciągnie go do niezdrowego jedzenia, to normalne). Jak jej nie pasuje, to niech schudnie, pewnie zazdrosna jest, że jesteś szczuplejsza