Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moje ogloszenie

Polecane posty

Gość gość

Hej, hej. :D Mam ochotę poznać tutaj kogoś ciekawego, podkreślę jeszcze raz, CIEKAWEGO. Rozumiem, że większość osób interesuje się muzyką, sportem, serialami i samochodami, ale ja w takim razie chcę pogadać z mniejszością. Nie musisz być kobietą, aczkolwiek jeżeli już nią jesteś to w miarę zadbaną :D Jestem ateistą dlatego wypraszam sobie wszelkie krucjaty i lewakiem więc przemowy a,la ONR zastawcie dla siebie. Mogę się wydawać wredny, trudno xD jeżeli poznasz mnie bliżej zrozumiesz, że to tylko maska. Interesuję się podróżowaniem, turystyką, lotnictwem, bukmacherką. Uwielbiam abstrakcyjne myślenie, metafizyczne rozważania oraz kreowanie świata z samodzielnie stworzonymi prawami. Ambiwertyk, idealista, buntownik. Pewny siebie i niezależny facet z niedoborem czasu w ciągu doby. Bardzo proszę o wstępne przedstawienie się w kilku zdaniach. Jak masz na imię, czym się interesujesz i mniej więcej jaką masz osobowość. Jeżeli Twoje wykształcenie kończy się na gimnazjum, nie pojęłaś czym jest kultura osobista, piszesz do każdego bo może akurat z którymś się uda, jedyne co Cię interesuje to co będzie na obiad, oszczędź czasu mnie i sobie. Mimo tak chłodnego ogłoszenia mam nadzieje że spotkam prawdziwe diamenciki :D Miłego dnia!

Gość gość
idiota :O

Gość gość
Czy tobie się portale powaliły czy robisz sobie jaja. To nie portal towarzyski, a ty wychodzisz z tekstem typu - kandydatki, ale tylko te zadbane, przedstawacie się w kilku zdaniach no to sobie jakieś diamenciki może wybiorę. Hahaha.

Gość gość
debilki jak nie macie nic madrego do napisania to milczcie. :O

Gość gość
taka dobra nie bedzie tracic czasu na ciebie

Gość gość
gość dziś debilki jak nie macie nic madrego do napisania to milczcie. pechowiec.gif x No za to twoje pisanie, to i mądre i na poziomie. Pełna klasa :)

Gość gość
Po Twoich odpowiedziach sądzę że nie znajdziesz tu swojego "diamencika" Kobiety nie lubią takich chamskich mężczyzn. Idź się popisywać na portalach randkowych a nie tutaj wyzywasz dziewczyny od "debilek" chodź sam zachowujesz się jakbyś ukończył tylko gimnazjum. :)