Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak kobieta moze dac delikatnie do zrozumienia mezczyznie ze

Polecane posty

Gość gość

ma u niej szanse i ona chcialaby go poznac, spotykac sie? i po ilu znakach, probach kobieta powinna odpuscic, zeby nie wyjsc na desperatke?

Gość gość
po pierwszym mozesz wyjsc na desperatke. To zalezy tylko od zachowania twojego. Spytaj sie taty.

Gość gość
"że ma u niej szansę..." Rany, kolejna co myśli że jest 8 cudem...

Gość gość
"i ona chcialaby go poznac, spotykac sie" - nie jest krolewna. chcialaby. pierwsza opcja dla niesmialych facetow buraku

Gość gość
Jak następnym razem będzie się wpatrywał w ciebie jak sroka w kość to puść mu filuterne oczko. Jeśli po tym się nie połapie i nie podejdzie do ciebie to wyluzuj - pewnie nie jest tobie pisany.

Gość gość
Iibed dziś no chyba najprosciej zapytac ? jak powie ze nie chce sie spotkac tzn. z e nie chce i nie ma potrzby czekac na iles prob, czy iles znakow proste pytanie i odpowiedz i wszystko wiadomo. yyyyyy zapytalam, spotkalismy sie, ale raczej po kolezensku....

Gość gość
Pewnie mu sie nie spodobala, a chcial byc tylko mily...

Gość gość
Trudna sprawa bo nigdy nie wiadomo czy on faktycznie załapał że jej się podoba. Są sytuacje kiedy nie można wprost się zapytać i tyle. Mam to samo od kilku miesięcy. Wydaje mi się ze on czasem wie a potem sobie przemyśli i jednak nie był pewien moich intencji i odpuszcza wtedy ja odpuszczam nie zagaduje itp. ale chyba za bardzo nas ciągnie do siebie tęsknimy i za jakiś czas znów flirtujemy. Też nie wiem kiedy odpuścić ostatecznie bo czasem brakuje czegoś więcej. Część osób mówi, że facet jak chce kobietę to zawsze znajdzie sposób a jak nie rozwija się sytuacja to że nie podoba mu się dziewczyna lub kogoś ma. Ja na bank jestem pewna że mu się podobam, nie ma nikogo i nie wiem czemu relacja nie rozwija się. Nie ma czegoś takiego jak desperacja w okazaniu, że coś się czuje do drugiej osoby chyba staniesz pod jej domem i rozwijasz transparent lub zaczniesz krzyczeć, że ją kochasz to już może być desperacja. Napisz kiedyś jak to sie skończyło.

Gość gość
Tu autorka. Wlasnie to nie jest jakis chlystek z gimnazjum, tylko dorosly facet, nie splamiony (az tak) genderami itd. wiec mysle, ze faceci urodzeni w latach 80 pamietaja, jak zdobywa sie kobiety. nie zaslaniaja sie rownouprawnieniem itd. Tylko chcialam lekko zasugerowac ze "jakbys cos chcial to jestem na tak...".

Gość gość
Kolejna królewna z drewna.

Gość gośćlewatywa
Ja tez jestem na tak i nic z tego. A no tak wymagania maja panie i mnie kwalifikuja ale na bok ,heh. Spoko ja niektore tez.