Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy są tu dobrzy ludzie?

Polecane posty

Na siępomaga można wpłacić bezpośrednio ze strony, po prostu po kliknięciu wesprzyj jest się przekierowanym do serwisu płatności. Ja np korzystam wówczas z opcji BLIK, cała operacja trwa minutę

Gość gość
piąta klepka no właśnie, chwilę tylko trwa, a pomoc bezcenna :)

Gość gość
up

Gość gość
Przepraszam ale jestem feministka.i jestem za legalizacja aborcji by takie dzieci w ogole sie nie rodzily.

Gość gość
O wadzie dowiedzieli się w ciąży już podczas badania usg, jak lekarz zauważył wadę, ciąża musiała być już wysoka... Co, np. w 5-6 miesiącu ciąży dokonać aborcji według Ciebie??? Takie wady rzadko są wykrywane w 1 miesiącu ciąży, tylko wraz z czasem, jak serce się rozwija... Poza tym wada serca to nie nieuleczalna choroba genetyczna. Mam przyjaciółkę, która urodziła się z wadą serca, którą lekarze wykryli już podczas ciąży. Bardzo poważną wadą. Po urodzeniu miała kilka operacji, potem na długo spokój i 2 lata temu w wieku 23 lat musiała mieć jeszcze jedną operację. Udała się, teraz jest zupełnie zdrowa, właśnie niedawno wyszła za mąż i teraz planuje dziecko. Jest bardzo szczęśliwa, żyje. Ale jasne, najlepiej, żeby jej rodzice usunęli ją podczas ciąży... Też jestem feministką (w poprawnym znaczeniu tego słowa) - uważam, że prawa kobiet są ważne. Też uważam, że w 3 przypadkach aborcja powinna być legalna, aby dać rodzicom wybór (nie konieczność usuwania, ale po prostu wybór). Jednak trzeba odróżnić feministką od bycia wygodną egoistką bez sumienia.

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gośćlobuziara
są są, wspieram różne akcje jednak tylko przelewem jeśli się decyduję, mój numer jest tajny bo to co się dzieje po ujawnieniu to masakra

Gość gość
tam też jest możliwość dokonania przelewu :)

Gość gość
up

Gość gość
up