Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie chodzić by poznać faceta

Polecane posty

Gość gość

mam 24 lata i nigdy nie miałam chłopaka. chciałabym mieć, z zazdrością patrzę na koleżanki, które mają już mężów a ja nawet chłopaka nie mam, chciałabym mieć już dzieci, męża... tylko nie wiem gdzie chodzić by poznać jakiegoś fajnego faceta... nie mam żadnych znajomych, więc nigdzie nie wychodzę, chodzę tyle co na basen ale tam wszyscy w czepkach i chyba nie miejsce na podryw... powoli czuję się jak jakaś stara panna, chociaż moja była przyjaciółka twierdziła że mam jeszcze dużo czasu do '30' i po co ty chcesz już mieć męża albo nawet chłopaka, i każdego którego poznałam- na portalu randkowym- to było że pedofil i mnie na pewno zgwałci i zostane starą panną z dzieckiem, dlatego zerwałam z nią tą znajomość, ona miała już dwóch chłopaków i sama spotyka się z jakimś a jest 2 lata młodsza ode mnie ale mi cały czas gadała po co mi facet...

Gość am_Dyzio
nigdzie nie musisz chodzić aby poznać faceta, wystarczy na fotkach pokazać opalone na brąz tzytzki oraz vagine i zad to sami się zlecą i ustawią w kolejce do podziwiania opalenizny

Gość gość Piotr
brak chłopaka to powód do dumy bo z pewnością żadna z Twoich koleżanek już nie ma wianuszka a Ty masz; z pewnością nie wiesz że tam gdzie Ty kotku masz szparke to każdy facet ma fujarke

Gość gość111111
autorko tematu nie zwracaj uwagi na Dyzia bo to erosoman i w dodatku gawędziarz

Gość am_Dyzio
nawet nie wiem jak robić facetowi dobrze, czy to chodzi żeby zrobić mu dobry obiad? autorka tematu

Gość gość
W kościele możesz poznać faceta

Gość Romantyczny bicek
"nie mam znajomych, nigdzie nie wychodzę " xxx No witam w klubie🖐️

Dużo moich znajomych poznało kogoś na sympatii. Moja kuzynka, na przykład, poznała chłopaka na portalu randkowym. Gość ogarnięty, jak najbardziej normalny. Różne doświadczenia ludzie mają z portalami tego typu, ale znam kilka przypadków, gdzie to wypaliło. Warto rozważyć, zwłaszcza, że nie masz znajomych, a to trochę utrudnia poznawanie ludzi.

Gość gość
Kobieta marzenie przynajmniej moje :)

Gość KsioncChrabonszcz
Na grobonecie poszukaj.

Gość gość
a po co chcesz ich poznawać oni się nie nadają nawet do karmienia świń śmierdzą tak samo i jeszcze cię zdradzą

Gość gość
portale to w 98% szambo i antysocjalne zboki, lewaki, mamisynki, zawodowi roohacze, oraz porzucone samotne mamuśki czyli też 98% szambo, aby kogoś normalnego na portalu poznać to trudniej niż trafić w totka, i kto używał ten wie jaka to patologia tam urzęduje

Gość gość
Dasz jakieś zdjęcie? Mam 30 i takie same potrzeby, też nie miałem dziewczyny dwie dekady. Wiem, że to trochę chamskie tak po zdjęciu ale z doświadczenia wiem, że musi mi trochę wpadać kobieta w oko a nie chce zranić po długich dniach rozmów. Tu nie chodzi o to czy jesteś ładna dziewczyna bo często bardzo podoba mi się zupełnie przeciętna dziewczyna.

Gość gość
gość dziś a po co chcesz ich poznawać oni się nie nadają nawet do karmienia świń śmierdzą tak samo i jeszcze cię zdradzą Zgłoś faceci zdradzają nawet modelki więc co normalna laska ma za szanse? wybieracie pustaków i roohaczy to macie

Gość gość
Mój kolega poznał na sympatii zone,oboje są mega ogarnieci życiowo wiec nie ma reguły :) ja poznalam swojego na zbiorniku :D

Gość am_Dyzio
gość dziś a po co chcesz ich poznawać oni się nie nadają nawet do karmienia świń śmierdzą tak samo i jeszcze cię zdradzą xx no tak, widziałem fotki z gazetki PLAYBOY i mam wrażenie, że jesteś tak głupia, jak ta Justyna Żyła aby dla pieniędzy pokazywać goły zad i na wszystkich facetów narzekać , żenada !

Gość gość
dziś ja nie zdadze i liczę że ona też nie będzie trzeba rozmawiać o wszystkim każdy ma jakieś wizję związku idealnego

Gość kłody barbie
morda to nie wszystko gdy brak techniki

Gość gość
mój brat jest fajny i poznał super dziewczynę przez sympatię(tam serio też są normalne i fajne osoby). Koleżanka poznała męża przez speed dating. Inne to przez znajomych, na jakiś imprezach. A mnie ostatnio zaczepił koleś na fb. Także wiele jest miejsc, choć jestem w podobnym wieku do Ciebie, mało wychodzę i też skłaniałam się do założenia konta na portalu (jak mi z tym nowym nie wyjdzie, to tak pewnie zrobię). Osoby, które mało wychodzą, mają trudności w poznawaniu, ale w obecnych czasach poznawanie ludzi przez internet to nie wstyd (bo zobacz- nic nie tracisz, najwyżej nie wyjdzie nic z randki. A zawsze możesz zawrzeć nowe znajomości, może przyjaźnie, a wiadomo- im więcej znajomych, to tym większa szansa, że np.poznasz ich znajomych itd.) Lepsze to niż siedzenie w domu i nadzieja, że zdarzy się cud i ktoś zapuka do Twoich drzwi

Gość gość
też jestem na Zbiorniku a one wcale gadać nie chcą hmm

Gość gość ferdek
ja żonę poznałem na roksy. Miód malina

Gość gość
Ja tez na zbiorniku nie odpisywalam bo pisali same durne wiadomości.Swojego faceta sama zaczepilam jak zobaczylam go na kamerce i juz 4 rok leci :)

Gość gość
dziś wypraszam sobie ale ja ich nie wybieram bo mnie nie pociągają

Gość gość
Nie obraz się ale oby jak najwięcej takich dziewczyn było, idealna kandydatka na żonę gdybym ja przebił byłby ślub jak nic. Coś pięknego życzę Ci jak najlepiej :3

Gość gość
Autorko , Chlopaka mozesz poznac wszedzie - w autobusie, pracy, szkole, sklepie i na basenie tez. Doslownie wszedzie. Wazne, zebys byla atrakcyjna, usmiechnieta, otwarta. Jesli tego nie ma - to chocbys spedzala caly czas w klubach i na stronach randkowych, nie poznasz nikogo fajnego. Natomiast dobrze jest tez od czasu do czasu wyjsc w miejsca typowo socjalne, gdzie ludzie tylko po to przychodza zeby pogadac i poznac nowych ludzi - imprezy, kluby, strony randkowe.

Gość gość
nie jeżdże autobusem bo mam mercedesa autorka tematu

Gość gość
też chcę chłopa poznać

Gość pokręcone psychicznie

wy nie chcecie faceta poznać tylko nadzianego modela z TV, gnijcie same, a po 30 to już kaplica dla was, 3ci sort