Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem z mężem

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mąż od lutego zmienił pracę i czasem wyjeżdża na 2 lub 3dni. Na wyjazdach jedzie sam lub ze swoim szefem. Jeśli jedzie sam to częściej dzwoni itd jak z szefem to już gorzej bo np po kolacji piją piwo i rozmawiają itd. są na stopie koleżanskiej i wiem, że szef czasem obgaduje żonę, nielubiane kontroli. ja mojego męża kontroluje pytam co robi itd. oststnio zobaczyłam w tel ze wysyłają sobie memy o żonach, w których to memach żony podejrzewają o zdradę bezpodstawnie itd takie zabawne memy. zrobiło mi się bardzo przykro. była awantura i przestałam rozmawiać z mężem. mam takie przemyślenia ze zostaje z dziećmi ale nie mogę za dużo pytać nie dzwonić itd. mój mąż zawsze się liczył z moim zdaniem a od lutego jak jedzie z szefem delikatnie mówiąc albo mi pyskuje ze za dużo pytam ze robie dochodzenie ze go kontroluje itd. tamten to inny typ niż mój mąż ale mąż widzę ze zaczyna robić jak on.

Gość gość
No, przynajmniej ma chłopak z kim pogadać i pożartować. Miła odmiana po sztywnej i kontrolującej żonce bez poczucia humoru.

Gość gość
oczywiście miła odmiana.. a żona sama w domu i najlepiej nie pytać bo przecież nie ma poczuciążliwe humoru takie komentarze to tylko od faceta.

Gość gość
Skoro on się tak zmienił od lutego wobec ciebie to jeszcze parę miesięcy i będzie z szefem na prostyt/utki chodził a tobie nic do tego nie będzie. Współczuję ci serio

Gość gośćbbb
śmierdzi to bardzo....chyba nie jestes jedyna w jego życiu....tak to jest gdy facet nie wraca codziennie po pracy do domu....faceci są jak psy - spuścisz z łancucha , za suką poleci....