Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chlopak mnie wącha

Polecane posty

Gość gość

Najbardziej lubi jak jestem nieumyta po calym dniu albo po seksie. Obwąchuje mnie i mówi, że słodko pachnę :o dla mnie to trochę niezreczna sytuacja, czystą może mnie wąchać, ale taka spocona czuję się nieswojo. Co z tym zrobic?

Gość gość
Śmierdzący oddbyt też ci wącha?

Gość gość
yyy to jakiś zboczeniec jest weź z nim zerwij bo to debil

Gość gośćchufladka
A niech wącha jak lubi nie zaluj mu bo bendzie wąchal inną ;)

Gość gośchufladka
Nie sluchaj tych od sterylnego seksu.

Gość gość
Niestety polska kobieta jest wskazana na bycie z przygłupem przykre

Gość gość
a co w tym złego,że kochana kobieta pachnie mężczyźnie?

Gość gość
No właśnie nic złego a raczej fajne :)

Gość am_Dyzio
gdy facet i kobieta lub kobieta i facet są razem to często i gęsto znają swoje zapachy, jak tabliczkę mnożenia i znam takie przypadki, facet wraca w niedzielę o tej porze z dyżuru styrany potwornie, 12 godzin pracy i były różne zdarzenia, rzuca torbę z laptopem na podłogę, zostawia plecak i słodko wita się z żoną, całuje żonę na powitanie a po chwili i wypiciu kilku łyków herbaty kładzie głowę na vaginie żony a Grażyna jego włosami się bawi oglądając TV , miała w planach aby się rzucić pod prysznic po całym dniu ale Januszowi zapach capiącej vaginy wcale nie przeszkadza, Grażyna czuje, że stringi pod sukienką ma przesiąknięte capiącym śledziem oraz sikami a Janusz zasnął i chrapie na vaginie Grażyny i teraz pytanie za MILION w Milionerach, czy Grażyna powinna obudzić Janusza aby wypucować vagine pod prysznicem ?

Gość gośćchufladka
a po cholere?zeby zadowolic Mickiewicza?ich zapachy i ich smrody i dopoki nie robia nikomu krzywdy swoimi fetyszami to niech im idzie na zdrowie.a ty Adas siedzisz na forum...sterylny :) eh Mickuewicz sie znalazl psia krew

Gość gość
hhahaha dobre :D

Gość gość
Nie chodzi o te miejsca, on mnie wącha po szyi głównie, włosach, dekolcie.

Gość gośćchufladka
Nie ma znaczenia o ktore miejsca ci chodzi :)ciipka stopy czy plecy.

Gość am_Dyzio
gość dziś Nie chodzi o te miejsca, on mnie wącha po szyi głównie, włosach, dekolcie. xxx na pierwszej randce 'wąchanie' i 'wywąchanie' kobiety to jest najważniejsza sprawa aby kobieta bez bicia się przyznała, jakie lubi zapachy i gdy kobieta się przyzna bez bicia, że lubi słodko-gorzki firmy KOTY to facet zainteresowany kobietą stanie na głowie aby chociaż podobny zapach zdobyć i tyle w temacie , a jeszcze dopiszę, gdy kobieta pachniała zupą to facet zapytał, jaką lubisz zupę ? kobieta odpowiedziała, że lubi zupę pomidorową i na kolejnej randce facet zaprosił kobietę do baru mlecznego na zupę pomidorową , kobieta wściekła powiedziała: że zupę pomidorową robi 100 razy lepszą i zaprosiła do siebie na zupę pomidorową , już są ponad 10 lat fajnym małżeństwem, zatem, warto wąchać kobiety !

Gość gość
On twierdzi, ze lubi mój naturalny zapach, a nie jakiejs pomidorowki :D