Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

średni wzrost

Polecane posty

Gość gość
22.13 Widzę że macie problemy z akceptacją samych siebie. Dbajcie o sylwetke a wszystko będzie idealnie. Co za różnica, te 2 czy 4 cm. Ojej, co z Wami. Już do spania filigranowe Panie:)

Nie mam pojęcia jaki jest średni wzrost u kobiet. Jakoś wzrost u kobiet nie jest tak istotny jak w przypadku mężczyzn więc się nad tym nigdy nie zastanawiałem. Co do drugiej części pytania... nie urośniesz w wieku 22 lat, nie ma mowy. Większość kobiet po 16 roku życia rośnie już bardzo niewiele.

Gość Micha Zupy
Pytasz o osobiste wskazania, dla mnie wzrost średni u kobiet to 165-170 cm ale to tylko moje zdanie. Myślę że powoli to się zmienia gdyż widzę coraz więcej wysokich dziewczyn (175 +). Myślę że wzrost średni jest "bezpieczny", nie za mało a dodać zawsze sobie można ;) Widzisz, ja uwielbiam obcasy i zawsze je noszę, min. 8 cm i jak dodam do tego mój wzrost - 175 to jednak wzrok tęskni czasem za widokiem mężczyzny mnie przewyższającym :) Milej poczuć się kobietką niż matką przy chłopcu :D

Gość gość
do Narodowy dziś Ja wiem wiem, że nie da rady już urosnąć...no cóż, życie :D Do Micha Zupy dziś Ojej to pani wysoka :D

Gość gość
A ja mam 2,59 m i czuje sie swietnuie.

Gość gość
do gość dziś o Boże :o i akceptujesz to?