Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarina_89

Gdzie spotkać energicznego otwartego faceta?

Polecane posty

Gość katarina_89

Gdzie spotkać fajnego otwartego faceta z temperamentem? Na portalach randkowych to porażka.Grupy fb typu wyjścia na miasto to samo. Konto rok a ŻADNEGO spotkania gdzie by iskrzyło. Ot miła rozmowa jak z ciocią przy kawce. Faceci przesadnie rozsądni, spokojni, często ze słabym poczuciem humoru,wymiana poglądów odpada, musiałam kombinować żeby znaleźć z nimi jakiś wspólny temat. Czasem wręcz miałam wrażenie, że dziwnie się na mnie patrzą - nie podobało im się, że jestem wyluzowaną otwartą osobą. Ich to wręcz krępowało. Nic na to nie poradzę, że taka jestem i szukam choć trochę podobnego Pana. Niestety w moim otoczeniu takich brak więc od ponad 2 lat nawet fajnej randki nie miałam.Mam wrażenie, że żyję w jakimś innym świecie

Gość gość
Żądamy obowiązkowej służby wojskowej dla kobiet !

Gość gość
energiczny otwarty facet? na pewno nie na kafe:) Tacy najczęściej są ambitni, więc dużo pracują. Chyba najłatwiej w pracy takich poznać, jakbyś była jakąś menadżerką w korpo to spotykałabyś dużo energicznych facetów.

Gość gość
Do autorki Szukaj, szukaj aż znajdziesz połóweczkę pasującą idealnie. Ja już jestem za stary ;)ale też potrzebuję takiej kobiety jak Ty.

Gość katarina_89
Chodzi mi po prostu o fajnego wesołego pozytywnego faceta z którym można swobodnie pogadać na wiele tematów, pożartować wyjść gdzieś, a nie jakiegoś przesadnie spokojnego, poważnego, domatora, przy którym nawet nie wiem jak się odezwać :). Ostatnio rozmawiałam ze znajomą, która ma podobny problem. Ona poznaje tych facetów wielu, ale Ci energiczni i pozytywni już zajęci.

Gość gość
Skąd jesteście Katarina może zrobię facelifting i się spotkamy? Jeżeli nie chcesz to nie odpowiadaj.

Gość gość
W Biedrze:):)

Gość gość
To BMW ma łokcie? Pewnie kolana też ma... Człowiek uczy się całe życie!

Gość koral_27
Zbijacie się z autorki a nie widzę w tym nic dziwnego, że kobieta chce fajnego energicznego faceta a nie ciepłe kluchy.

Gość gość
Też nie mogę zrozumieć niektórych wypowiedzi. Kpiny, szydzenie tylko to potrafią, zamiast miło i przyjemnie spędzić czas i pomóc potrzebującym. Dobranoc

Gość randkowiczka_27
Dobre pytanie. W moim otoczeniu wolni faceci to sami zdesperowani albo pesymiści. Portale typu sympatia czy badoo szkoda gadać. Wychodzi na to, że fajni w większości pozajmowani.

Gość gość
19.49 Jesteś w błędzie jest taki mężczyzna którego poszukujecie tylko musicie się postarać w odszukaniu tego oto osobnika, jestem pewny że jest:)

Gość gość
tacy mężczyźni single są ale na pewno jest ich mniej. w końcu tacy mogą przebierać w kobietach więc szybko tworzą pary:p