Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z sąiadami

Polecane posty

Gość gość

Witam mam problem z sąsiadami i już sama nie wiem jak sobie poradzić mieszkam w 10 piętrowym bloku, mieszkanie jet super. Mam jednak problem z sąsiadami mam dwoje dzieci straszy ma 6 lat i zdiagnozowane ADHD młodsza ma roczek. Sąsiedzi młody facet z żoną z doły wprowadzili się dwa lata po mnie remontowali prawie 4 lata dzień noc. Cała rodzina ich mieszka w ty bloku ojciec matka i dwóch braci. Pewnego dnia zwróciła uwagę ich ojcu że zostawia puszki i sika po pijaku na klatce i stałam się wrogiem numer jeden . Okazało się że teraz cała rodzina na czele z ojcem chodzi i pomawia mnie przed innymi sąsiadami że jestem beznadziejną matką. Wiem że mój syn nie należy do cichych dzieci i krzyczy ale staram się to temperować u niego. Więc teram robi afery średnio raz na jakiś czas . Drugie dziecko budzi się dwa razy w nocy ale ja prawie nie śpię i biegnę do niej w sekunde aby nikogo nie zbudziła. Sypiam po 3, 4 godziny a i tak wiecznie słyszę pretensje sąsiadów że dziecko sie darło. Chodzą po ludziach i gadają że bije dzieci bo przecież dzieci tylko z tego powodu mogą płakać. Mój syn w życiu nawet klapsa nie dostał. Więc jak wychodzę z mieszkanie na klatkę to słyszę jakieś komentarze innych ludzi i złowrogie spojrzenia. Oni wszystkich tu znają. Nie wiem jak udowodnić prawdę boję się że w końcu ktoś zadzwoni po opiekę społeczną a oni uwierzą tylko im.

Gość gość
Dyzio huju nie wyrywaj mi lachonów

Gość gość
Jeśli chodzi o to że Cię pomówią o bicie dzieci, to ich słowa muszą mieć pokrycie fizyczne, a uwierz że lekarz rozpozna czy dziecko jest bite. Więc tym się nie przejmuj. Gorsze jest chyba to, że pewnie szybko psycha ci siądzie jeśli tam będziesz mieszkać i ciągle odczuwać ludzkie gadki. Tym bardziej że jesteś tam sama z małymi dziećmi, nie masz wsparcia w postaci faceta czy rodziny, Myślałaś nad przeprowadzką?

Gość gość
Myśle już od roku o przeprowadzce ale niestety zostały jeszcze 3 lata kredytu