Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

grube kobiety z nadwaga sa czesto idealnie zdrowe..to bzdura ze grubi choruja..

Polecane posty

Gość gość

Moja sąsiadka jest kolo 60tki i wazy 117 kilo i zdrowa jak rydz Wyniki idealne i na nic nie choruje Je duzo i tlusto..niezdrowo i sporo miesa i ciast.. Nie wierze wiec w te mity ze nadwaga powoduje choroby.

Gość gość
Mój dziadek pali od 15 roku życia a ma lat 86, żadnego raka, więc to mit, że papierosy szkodzą i zabijają.

Gość gość
Ja od 10 roku życia wale konia codziennie i widzę więc to mit że od masturbacji się slepnie.

Gość gość
masz rację, ja z kolei znam ponad 15 palaczy i zaden nie dostał raka płuc, wiec nei wierze, ze palenie powoduje raka płuc, poniewaz nikogo takiego nie znam. tak samo znam wiele pijacych regularnie alkohol i tez sa zdrowi jak rydze i nie maja uzaleznienia, wiec nie wierze ze alkohol powoduje choroby czy uzaleznienia.

Gość gość
Kochana do czasu. Szczególnie z tym alkoholem. Poza tym pisanie że ktoś jest zdrowy jak rydz na podstawie tego że chodzi i funkcjonuje na pozór normalnie jest twoim dopowiedzeniem do tego co chciałabyś aby było.

Gość gość
"piją regularnie alkohol i nie maja uzależnienia" powiadasz Troche sie to zdanie nie trzyma kupy.

Gość gość
dziś -miałam po prostu nadzieję, ze ktos wyczuje ironię... rozwala mnie, jak ktoś sądzi po kilku osobach co zna, i ze są zdrowe, a cos co robia złego bez konsekwencji, to mysli ze to bujdy ze coś szkodzi. Mechanizm jest znany, jak działa otyłosc na zdrowie, nie jset to kwestia wiary, z wiarą sie chodzi do koscioła.

Gość gość
akurat z naukowych opracowan( nie z obserwacji sasiadek) wynika,ze najzdrowsza jest niezbyt duza nadwaga

Gość gość
Nie trzeba sadzic po kilku znajomych, radzę zobaczyc, kto sied******olejce do lekarzy - nie ma tam przewagi grubych, wręcz przeciwnie.

Gość gość
Ja na przykład w życiu na oczy nie widziałam nawet jednej kalorii. Kalorie to mit. Tyje się od siedzenia. Teść kuzynki babci mojego szwagra ciagle siedział. Po 89 latach utył od tego i umarł. Potwierdzone info.

Gość gość
najzdrowsza nadwaga? A jakie to opracowania, i czy wiesz co to nadwaga? Taka wg BMI? Ja mam tylko 152 cm i wg BMI mam nadwage powyzej 58 kilo dopiero, a wyglądam jak kulka przy tej wadze. i czuje sie zle. Dla np. kręgosłupa to im mniej kilogramów tym lepiej

Gość gość
00:02 tylko ok 15 palaczy znasz? To masz ogólnie bardzo małe grono znajomych. Nie mówię o kolegach. Mówię o sąsiadach, ludziach w pracy itd. Więcej jak połowa dorosłego społeczeństwa pali.

Gość gość
05 37 Nie chce pytać w jakich kręgach się obracasz skoro tak uwazasz. Ja mam spore grono o Najomyh a palaczy znam może 4