Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moje sąsiadki oglądają seriale na balkonie

Polecane posty

Gość gość

Nasze balkony dzieli tylko cienka kratka. Te idiotki spędzają na balkonie całe dnie i pół nocy. Znam już historie całych ich rodzin, problemy z matką, problemy z facetami. Ostatnio urządziły karaoke, w repertuarze: Kasia Cerekwica, Doda, Sylwia Grzeszczak, Tede, Martyniuk oraz wykonawcy disco polo, których nie znam z nazwiska. Teraz oglądają seriale... Zastanawia mnie to, że nikt jeszcze ich nie upomniał. Nie wiem, zgłosić to gdzieś? Zakładam, że mnie nie posłuchają bo jestem jedna, a ich 3. Nie mam takiej siły przebicia, zwłaszcza, że to wielkie babska, a ja jestem drobna, jeszcze mi wskoczą na balkon i pobiją xD

Gość gość
od 6 do 22 mogą robić co sobie chcą we własnym mieszkaniu i na własnym balkonie. Po 22 możesz je prosić lub zgłaszać ale to świadczy tylko o tobie...

Gość gość
aha czyli godzić sie na jawne zaklocanie ciszy nocnej? to nie jest jakiś tam szmer, hałas niesie sie tak, że w efekcie słysze każde słowo wyraznie jakby siedziały u mnie na herbatce

Gość gość
Nie nie musisz się godzić. Ja tylko mam własne wyrobione zdanie o takich, którym wszystko przeszkadza i zwykła rozmowa, albo to, że ktoś bierze prysznic jest dla nich hałasem nie do przejścia. Policja przyjedzie bo musi i prosząc o ciszę pewnie jeszcze z wyrozumiałością powiedzą jak współczują sąsiadów. Jeśli faktycznie są to głośne imprezy to cel osiągniesz, jeśli jest tak jak sądzę, niestety nadal będą rozmawiać co będzie doprowadzać Cię do szału. Taki urok mieszkania w bloku. A tak poza tym, to bardzo nieładnie podsłuchiwać;)

Gość gość
Tak potwierdzam, winny tylko zrobi z Ciebie winną i wroga.

Gość gość
Ja nie podsłuchuje ;) Wystarczy, że w tym momencie siedzę sobie przy komputerze, mając otwarte okno, chcąc nie chcąc słyszę każde słowo. A teraz chrumkają i sie im odbija po wódce.. :D chetnie bym je sprankowała, tylko jak?

Gość gość
A moze wlacz radio sobie na balkonie

Gość gość
Nie włączy, bo nie wiedziałaby o czym rozmawiają :D

Gość gość
Szukajã huja do d**y w ten sposob chcą zwrocić na siebie uwage otoczenia:-P