Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sunshine82

przyjazn

Polecane posty

Gość sunshine82

jestem po rozstaniu , bylismy razem dlugo. w miedzy czasie spotykalismy sie ze znajomymi. z jednym mialam zawsze szczegolnie dobry kontakt. rozumielismy sie bez slow - nigdy nic nie bylo ale zawsze dobrze sie czulismy w swoim towarzystwie. jemu malzenstwo rozpadlo sie poltora roku temu. gdy zostalam sama napisal do mnie. az ciary poczulam , gadamy calymi nocami, spotkalismy sie kilka razy, jedziemy razem na wakacje - jako przyjaciele. moje pytanie brzmi czy to ma sens ... czy to tylko dobra zabawa..... jest bardzo mily i wie czego potrzebuje tylko mam takie poczucie ze nie zwiazalby sie ze mna na stale, ale to tylko takie odczucie on tego nie powiedzial. co zrobic

Gość gość
Zawsze ma sens , przestan zadawac sobie pytania i najzwyczajniej zaproponuj zwiazek temu facetowi. Jak czujesz do niego to co czujesz plus jestescie przyjaciolmi dobrze wam razem, to do cholery na co ty czekasz , chcesz zeby inna tobie go zgarnela sprzed nosa? :)

Gość gość
połknij mu nie umrzesz a może sie owiadczy

Gość sunshine82
hmmm no wlasnie nie. ja nawet wczoraj mu wspomnialam ze czuje cos wiecje a on na to ze super ale on chce mnie najpierw lepiej poznac, tak sam na sam, stad te wakacje w przyszlym miesiacu ale on nie wie co mu zycie przyniesie i z kim bedzie , i to mnie bardzo zastanawia. albo mowie ze co zrobimy jak nam nie wyjdzie a on na to ze sluchaj perelko nic sobie nie obicywalismy wiec nie mamy zadnych oczekiwan, co ma byc to bedzie , czas pokaze. wspomne tylko ze to on nalega na te spotkania, chodzi wszystkim mowi ze jestem z******ta ale czuje ze boi sie ze moge sie w nim zakochac.

Gość sunshine82
gosc , dziekuje za mila odpowiedz a tak apropo takie rzeczy juz za nami. nie mam problemu z fizycznoscia tylko z uczuciami

Gość gość
up to nie będzie z tobą, ma darmo seks spartoliłaś sprawę na nic nie licz hahah

Gość gość
zbywa cie seks się daje w związku masz ty rozum człowieka? jestes naiwna :( "perelko" buhahaha

Gość sunshine82
Spotykamy sie dlugo,wyjezdzamy czesto , spimy razem , jestesmy po 40tce , mamy duze dzieci, szkoda zebysmy sie powstrzymywali do slubu, mam nadzieje ze ty gosc tez nie uprawiales/as seksu przed slubem , masakra

Gość sunshine82
tak jasne a co daje gwarancje na stale... smieszne buhaha . to jutro mi powie dobrze badzmy w zwiazku a jak za miesiac sie mu odwidzi to zakonczy zwiazek i tyle. powinnam w takim razie poczekac chyba do slubu. a tak w celach sprostowania to seksu jako seksu jeszcze nie bylo tylko zabawy dla doroslych jesli to zaczaisz

Gość gość
mi tez dasz perełko? bym sobie pobzykał

Gość gość
Bzyknij sobie sąsiada kota.

Gość gość
zmienisz zdanie jak odejdzie? perełko? :(

Gość gość
Po jakimś czasie, zdania już nie zmieniam :)

Gość gość
to jedz na te wakacje i zobacz, jak to sie rozwinie.. jak cos ma z tego byc, to sie rozwinie

Gość sunshine82
szkoda czasu na twoje zaczepki, dobranoc. nie wiemkto cie tak bardzo skrzywdzil ze twoja samoocena siega dna i umiesz sie tylko wysmiewac z innych ale na mnie to nie dziala - musze cie rozczarowac. psycholog powinien ci pomoc, zegnam

Gość sunshine82
dziekuje. pojade . powiem mu jutro ze nie jestem gotowa na seks i ze jesli chce mnie poznac to niech tak bedzie , mozemy sie spotykac na spokojnie ale bez tego. zobaczymy czy zostanie czy sie zawinie haha .

Gość gość
Dlaczego nie śpisz?

Gość sunshine82
niektorzy pracuja na nocna zmiane

Gość gość
zrobiłaś mu loda z połykiem perełko? zrób i mi :(

Gość gość
A tak, nie pomyślałam :)

Gość gość
Loda z polykiem? A to kłamca! Takiego czegoś to ja nawet nie umiem, jakieś cyrkowe wynalazki haha

Gość sunshine82
nie , to on mi zrobil z polykiem , pomyliles sie obrzydliwy czlowieku, idz spac bo ci bije na leb

Gość gość
bił cie?

Gość gość
Spaczenie zawodowe się odzywa?

Gość sunshine82
wez ty sie lecz na glowe, to jest najcudowniejszy facet jaki chodzi po tej ziemi, do piet mu nie dorastasz. po prostu zostal skrzywdzony i zostal sam z dziecmi i wiem ze boi sie zaufac bo nie jest pewien co bedzie. juz sobie poradze dziekuje za wszystkie pomocne rady

Gość gość
jestem od niego lepszy tylko on lepszy ma słownik zdrobnień

Gość sunshine82
dobranoc , panu juz podziekujemy