Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tok myslenia faceta nie do zrozumienia.

Polecane posty

Gość gość

Witam. Postanowilam napisac na kafe poniewaz poyrzebuje rady czy spojrzenia innych. Otóż od prawie roku spotykam sie z facetem. Od poczatku jest super, podobne charaktery, podejscie do zycia itd. Jest dobry, czuły, ale ma tez dziwna ceche ktorej nie rozumiem. Raz mi mowi ze marzy o dziecku ale dopki sie nie dorobi to na na nie sobie nie pozwoli a raz ze nigdy nie chce miec rodziny i dzieci. Albo zaprasza mnie do swoich rodziców i rodziny po czym mi mowi ze on jie wyobraza sobie powaznego zwiazku. Raz mówi chce ze mna wyprowadzic sie za granice a raz ze on nigdy nie wyjedzie z Polski bo jego rodzina -bratbo rodzice sa dla niego bardzo wazni. Ciagle mowi cos innego. Jak moze mi powiedziec spotykają c aie tyle ze mna i traktujac mnie jak księżniczkę zw on nie chce powaznego zwiazku skoro my w takim jestesmy. Masakra dodam ze dziwne zachowania zaczynaja sie u niego po powrocie z domu rodzinnego gdyz na codzien oboje mieszkamy i pracujemy w Wawie. Nie wiem czy jego matka mu tak wbija do glowy bo potrafi czesto dzwonic, czy on ma jakies rozdwojenie jazni. Co myślicie?

Gość gość
Ambitendencja – sprzeczność dążeń, równoczesne występowanie sprzecznych ze sobą dążeń, stanowi jeden z głównych objawów dezintegracji psychicznej w schizofrenii. Uciekaj dziewczyno od niego.

„równoczesne występowanie sprzecznych ze sobą dążeń” x Czy domorosła pani psycholog zauważa subtelną różnicę pomiędzy dążeniami a opowiadaniem o nich? Może facet widzi nieciekawą sytuację między rodzicami i odbiera mu to chęć do tworzenia związku? Najlepiej będzie jeśli to jego spytasz o co chodzi i dlaczego taki jest.

Gość gość
Jeśli chcesz wiedzieć jakie on ma prawdziwe zamiary, co myśli, co czuje do Ciebie, jaka jest szansa na przyszłość , napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Psycholog na pewno by się przydał komuś, kto ma rozdwojenie jaźni, jak na przykład tak Sofi, która pisze o sobie w trzeciej osobie:)