Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ojciec szaleje za córką

Polecane posty

Gość gość

W niedzielę byliśmy na roczku u kuzyna mojego faceta. Moje pierwsze zetknięcie się z jego rodziną. Po pierwsze od razu zauważyłam różnicę rodzice jego kuzyna i sam kuzyn z żoną mają klasę. Co mnie jeszcze uderzyło? Jubilatka- piękna dziewczynka, przepięknie ubrana i szalenie zapatrzona w tatę. Niby faceci chcą syna, a tutaj tego nie widziałam. Typowa córeczka tatusia. On trzymał ją do dmuchania tortu, zasnęła wtulona w niego, a on ją tak trzymał przez 2 godziny do póki nie obudziła się. Jak przyszliśmy jej mama wzięła ją na ręce i podeszła. Niby wszystko ok, ale zobaczyła że jej tata idzie od razu krzyczała,,Tatuś" i od razu do niego na ręce. On ją karmił,ona przebierała, szła z nią do toalety, ale i tak zaraz wolała tatę. Czy takiej mamie nie jest przykro? Dlaczego ta dziewczynka woli tatę?

Gość gość
A no i nie jest rozpieszczana przez tego tatusia. Bo kilka razy zabronił jej czegoś.

Gość gość
Ojcowie myślą że chcą syna dopóki nie mają córki ;). Dzieci lgna bardziej do rodzica który na więcej pozwala. Mama jest pewnie tym złym glina ;) Fajnie ze maja taki kontakt

Gość gość
10:52 yebnieta jestes, co to za ojciec ktory segreguje dzieci ze wzgledu na plec?

Gość gość
Ktoś przygotował prezentację od pierwszej chwili do dnia urodzin. Pierwsze zdjęcie jak leżała w tym szpitalnym łóżeczku trzymając go mocno za palca, a on wyglądał jakby miał łzy w oczach. Mają nawet takie same miny jak śpią,bo było takie zdjęcie. On dawał jej pierwszy pokarm, było zdjęcie jak podnosi ją do góry a ona rozesmiana. Razem w 3 mieli bardzo dużych zdjęć. Jedno było takie jak ona trzymała dziecko a on obejmowal je obie i całował żonę w skroń.

Gość gość
i co w związku z tym bo nie rozumiem

Gość gość
autorce chodzi o to czy to normalne ze ojciec kocha i zajmuje się swoją córką, i czy matce nie jest zazdrośc, i jej nie przykro, ja bym się cieszyła ze moje dzieci mają taki dobry kontakt z ojcem -chory temat załozyłaś

Gość gość
Autorka jest chora psychicznie

Gość gość
10:54 każdy ojciec woli córkę. Kocham tak samo chłopca czy dziewczynkę. Ale córka to córka. A jeb......A jesteś ty! Miłego dnia

Gość gość
kazdy ojciec woli corke? ja bym nie chciala takiego ojca co woli jedno dziecko od drugiego. jestes jakas nawiedzona.

Gość gość
Oni mają jedno póki co.

Gość gość
jak mu żona urodzi syna to dopiero mu odwali.

Gość gość
U mnie jest to samo, obie córki szaleją za tatą, i vice versa. Przy obu zaangażowany - kąpie, przewija, chodzi na spacery, uczy poznawać świat. Czasem jestem ciut zazdrosna ale doceniam, że mam więcej czasu a poza tym w pewnych sytuacjach mama i tak jest niezastąpiona..

Gość gość
Zmyślona kłamliwa historia. Każdy normalny zdrowy facet chce mieć syna. A jeżeli to prawda, to ten ojciec jest po prostu bardzo głupi i bez jaj.

Gość gość
dziś tak jak każda kobieta córeczkę?... :D

Gość gość
Niby faceci chcą syna, a tutaj tego nie widziałam. Typowa córeczka tatusia. mój ojciec zawsze chciał mieć córkę-miał 5 braci w różnym wieku, głownie młodszych od niego i naprawdę dość miał chłopaków

Gość gość
12:08 to tylko twoj przypadek i przypadek kuzyna a jest cala masa przypadkow na odwrot, i co zwiazku z tym bo ja nie rozumem o co ci chodzi...

Gość gość
wielu facetów, których znam szaleje za córkami i wszyscy mali chłopcy, których znam to Synusiowie Mamusi..

Gość gość
Faceci, którzy szaleją za swoimi córkami są po prostu c*****i, a nie prawdziwymi mężczyznami. Córka to tylko kłopot i wstyd. Zawsze mamy bekę z takich niedorozwojów, którym się córki rodzą.

Gość gość
Autorka chyba zdziwiona jak to mozliwe ze ojcjec zajmuje sie swoim wlasnym dzieckiem.

Gość gość
Tak,tak-roczne dziecko mowi"tatus" i korzysta z toalety :-)

Gość gość
Faceci, którzy szaleją za swoimi córkami są po prostu c*****i, a nie prawdziwymi mężczyznami. Córka to tylko kłopot i wstyd. Zawsze mamy bekę z takich niedorozwojów, którym się córki rodzą. porozmawiaj o tym z matka i babka, ze zawsze wolałes miec dwóch ojców

Gość gość
Mówi tatuś,daj, ej, baba, Część mówi jako ,,cesc" a toaletę chodziło mi że ona ją tam przebierała.

Gość gość
Co za popiertolony temat

Gość gość
Może i powalony temat, ale ja sama miałam koleżankę, która kilka lat temu zapytała mnie czy" Nie jestem zazdrosna o dziecko" Mój mąż kocha nasza córkę jak szalony, teraz jeszcze i syna. Od chwili narodzin jest zapatrzony w dzieci, a mnie to bardzo cieszy. Więc wierzę, że są tacy ludzie.

Gość gość
dziś tiaaa, faceci, którzy szaleją za swoimi żonami też, prawdziwy facet traktuje każdą kobietę jak szmatę. Wyjdź za arabusa.

Gość gość
Czasami jest tak, że mężczyźni aż za bardzo kochają swoje córki. Ja zawsze marzylam by być jedyną kobietą dla swojego mężczyzny, niestety los mnie obdarowal dwiema córkami. Młodszą pokochałam od pierwszego wejrzenia, ze starszą był problem. Odkąd się urodziła to mąż zapatrzony w nią jak w obrazek do tego stopnia, że chciał bym usunęła drugą ciąże bo on mw juz swoją ,, perełke" (umawialiśmy się na 3 dzieci). On ją pierwszy kąpal itp , stał się dla niej wszystkim, ja próbowałam sie zbliżyć do niej ale ona zapatrzona w tatusia i na odwrót. Odkąd mam drugą córkę nie boli mnie to, czekam az dzieci podrosna i odejdę z młodszą. Niech sobie żyje ze swoją ,, perełką"......

Gość gość
U nich aż tak to nie wygląda. On jest po prostu pozytywnie zakręcony na punkcie córy.

Gość gość
Jeżeli przy tym żona czuje się komfortowo to dobrze, gorzej jak sie czuje zaniedbywana

Gość gość
dziś lecz się kobieto, jesteś stuknięta