Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet chce iść w czwartek na pogrzeb byłej żony zgodzić się i czy z nim iść

Polecane posty

Gość gość

Jak uważacie? On chce iść na jej pogrzeb, byli razem 17 lat. Nie wiem czy powinnam go puścić a jeżeli tak to czy nie iść po prostu z nim. Jak uważacie?

Gość gość
marne durne prowo, a jak nie to jesteś kretynką

Gość gość
Nie puszczaj go tam bo jeszcze cię z nią zdradzi. Myślę że ostatnio te wszystkie prowo pisze jedna osoba. Pozdrawiam i wypad stąd.

Gość gość
0/10 to akurat już było i mnóstwo ludzi dawało rady !!!!!

Gość gość
ha ha , ale jak można na tką głupotę dawac rady, natomiast jakby to była prawda, 17 lat małżeństwa to normalne że były mąż idzie na pogrzeb i jeśli mnie by ktoś partner powstrzymywali to rozeszłabym sie z tą osobą

Gość gość
Niech mąż idzie ale bez ciebie. Ja niedawno byłam na takim pogrzebie wujka który umarł na raka. Nawet jego córka powiedziała, że ojciec uległ swego rodzaju degradacji po tym jak matka czyli jego żona zdradziła go i odeszła. Odeszła no dobra, trudno, ale po kiego grzyba żona przyszła na pogrzeb ze swoim fagasem z którym męża zdradziła. Stała co prawda z tyłu kościoła ale ja osobiście byłam tym bardzo zniesmaczona. Prowo nie prowo, ale w życiu takie sytuacje się zdarzają. I jakby komuś takiemu jak autorko przyszłoby do głowy iść na pogrzeb to dobrze radzę niech sie opamięta i ma chociaż te ochłapy przyzwoitości w sobie.

Gość gość
"Puscic"? Mam nadzieje ze to prowokacja bo jezeli takie baby chodza po swiecie to naprawde boje sie dokad zmierzamy...

Gość gość
provo

Gość gość
iść z nim po prostu. Teraz wszystko, co było kiedyś nie ma znaczenia, a on, jeśli miał ślub kościelny z tą, co umarła, znowu może ślub w kościele wziąć, jako wdowiec. Nieprzyjemna sytuacja, ale powinnaś w tym momencie z nim być.

Gość gość
Slabe to prowo, tak samo jak to z komunią- też twoje.

Gość gość
17:00 Wątpie aby zmarły za życia sobie życzył obecności fagasa byłej żony. Nawet nie wiem czy by chciał w ogóle byłą żone skoro jest była

Gość gość
19'44 czytasz uważnie ? tu chodzi o kobiete,nie faceta. 2) to bardzo slabe prowo.

Gość gość
puścić, to Ty autorko się możesz... z kim chcesz. Na pogrzeb osoby, z którą przeżyło się kupę lat, jeżeli podjął taką decyzję powinien iść . O ile nie zaprosił Cię do wspólnego uczestniczenia w tym smutnym obrządku, idzie sam. Jeżeli czuje taką potrzebę, powinien iść. SAM!

Gość gość
Lepiej nie spuszczaj konkubenta ze smyczy, bo pójdzie w siną dal. Kaganiec też mu możesz założyć, a co? :D Niech nigdzie nie wychodzi, nie odzywa się do nikogo. Szczekać może tylko za twoją zgodą:D Mam nadzieję, że facet w końcu się kapnie jaką biurwę sobie na kark załadował.

Gość gość
PROWOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.

Gość gość
puścić to możesz ' bąka ' :-D