Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jako prawik napiszę jaka miłość tylko może dla mnie istnieć.

Polecane posty

Gość gość

Tzn raczej mogła, bo mam 27 lat i najlepsze lata na poznanie i przeżycie takiej pierwszej jedynej miłości już raczej minęły. Miłość jedyna, taka prawdziwa według mnie, to tylko może zaistnieć, jak się jest młodym człowiekiem, np w wieku 18-25 lat. To są najlepsze lata na przeżycie swojej pierwszej i jedynej miłości. Miłość w sensie, gdzie poznaje młodą dziewczynę, ona poznaje mnie. Od pierwszego spojrzenia, już nas do siebie ciągnie. Jesteśmy ze sobą, jedyni tylko dla siebie, nietknięci przez żadnych byłych partnerów. Tylko ja i ona. Nasze ciała należą do siebie, chodzimy po łąkach, piszę jej wiersze miłosne, śpiewam jej piękne pieśni i patrzymy sobie głęboko w oczy. Chodzimy po lasach, górach, dolinkach, skałach, uprawiamy tam wszędzie dziki namiętny seks, i kosztujemy swoich zakamarek. Jesteśmy jednością. Sikamy na siebie nawzajem, ja na nią, ona na mnie, oblewamy nasze ciała, jak woda chrzcielna, obmywa nasze ciała w trakcie chrztu świętego. Nie możemy bez siebie żyć. Oddajemy sobie nawzajem swój najświętszy akt, czyli nasze dziewictwo, naszą pieczęć świętości. Z czasem dojrzewamy, ale wiemy, że kiedyś ta miłość tutaj musi się skończyć, przecież z zawarciem związku małżeńskiego wszystko się sypnie, przyjdzie na świat pierwsza dzidzia i wszystko zepsuje między nami. Pewnego dnia, jedziemy samochodem, w głośniku leci muzyka Bacha, patrzymy sobie wzajemnie głęboko w oczy. Tak jej patrzę, że nie widzę już drogi i nie patrzę na kierownicę, tak mnie ta miłość zaślepia do niej. Giniemy w wypadku samochodowym, teraz tylko śmierć może nas zjednoczyć ze sobą. Odchodzimy w zaświaty, złączeni ze sobą, nigdy nie rozdzieleni. Nasze dusze są już połączone w zaświatach. To może brzmieć naiwnie, ale sądzę, że tylko ludzi o mocnych uczuciach stać na taką szaleńczą prawdziwą jedną miłość. Ludzie w większości, są zbyt płytcy, aby było ich stać na takie poświęcenie, razem ze śmiercią na końcu. Może jedynie artystki o wrażliwych duszach, są wstanie przeżyć taką miłość, jaką tutaj opisałem. Większość, dziewczyn się nie nadaje. Czyli jakieś 98%. Podobnie myślę jest z facetami.

Gość gość
Jakoś mnie to nie dziwi, że jesteś sam, w dodatku prawik hehe

Gość gość
Hehe, no ja też się nie dziwie.

Gość gość
Dokładnie to samo chciałam napisać. Trzeba być popieprzonym, żeby porównywać lanie na siebie z chrztem. Debil ma się za wrażliwca.

Gość gość
To ja gość z 15:08 Koniec też dobry :D